Home > Veilig Paasduiken op Surfers Paradise in Knokke

Veilig Paasduiken op Surfers Paradise in Knokke

Geschreven op 18 maart 2021 om 16:06 door Mario De Wilde

Op zondag 4 april 2021 organiseert Surfers Paradise een coronaproof versie van de traditionele jaarlijkse Paasduik. Het is algemeen geweten dat een ijsbeerduik je immuun systeem versterkt en een weldadige werking heeft op je lichaam, dus mogen we in deze periode deze gelegenheid zeker niet laten voorbijgaan! Er wordt gewerkt met gespreide starten vanaf 11u, per bubbel of groepjes van 10. Een gezamenlijke opwarming is uiteraard niet mogelijk dus is best van voorafgaandelijk zelf even individueel op te warmen.

Toeschouwers en supporters blijven uiteraard op veilige afstand. Per groep is er wel een fotomoment voorzien met de paashaas, terwijl ijsberen voor de veiligheid zorgen en alles in goede banen leiden. Inschrijven is verplicht via https://www.surfersparadise.be/events/paradise-days/

De paasduik is de opener van het zomerseizoen, mis het ook dit jaar niet, volgend jaar hopen we weer op de jaarlijkse gezelligheid, maar nu moeten we er even zo door, dus sla geen jaar over en zorg dat je erbij bent!

Foto: zo hopen we dat in 2022 de Paasduik er weer uitziet…

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.