Home > Veertigste feesteditie van het Brugse Cactusfestival zit erop. Hop naar het Benenwerk

Veertigste feesteditie van het Brugse Cactusfestival zit erop. Hop naar het Benenwerk

Geschreven op 10 juli 2023 om 08:20 door Mario De Wilde

De veertigste feesteditie van het Brugse Cactusfestival zit erop. De organisatie kijkt terug op een geslaagde driedaagse. “Het festival was zo goed als uitverkocht en verliep zonder incidenten. Ook het voorspelde noodweer bleef uit hier in Brugge, dus we zijn zeer tevreden,” aldus directeur Patrick Keersebilck. Op Cactusfestival gaven onder andere The Libertines, Arsenal en afsluiter Tamino het beste van zichzelf. De veertigste verjaardagseditie werd op vrijdag 7 juli stevig ingezet met onder andere Goose en Goldband, die bijzonder veel volk op de been bracht.

Met een geslaagde editie achter de kiezen blikt de organisatie al vooruit naar 2024. Het festival vindt dan opnieuw plaats in het Brugse Minnewaterpark op 12, 13 en 14 juli.

In tussentijd hoeft het publiek niet op zijn honger te blijven zitten, want organisator Cactus Muziekcentrum heeft ook nog het gratis dansevenement Benenwerk op de planning staan op zaterdag 12 augustus in de Brugse Binnenstad. Ook hier een verjaardagseditie, want Benenwerk vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats. In het najaar komen namen als Warhaus, Black Box Revelation, Allah-Las, Front 242, Portland en Coely naar de nieuwe Cactus Club in Brugge.

Meer info en het programma van Benenwerk vind je op benenwerk.be. Meer info over de concertwerking van Cactus Muziekcentrum en de volledige najaarskalender op cactusmusic.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.