Home > VDS in Menen wordt CNC Solutions: schoonzoon Lander neemt bedrijf over van stichter Frank Verdonck

VDS in Menen wordt CNC Solutions: schoonzoon Lander neemt bedrijf over van stichter Frank Verdonck

Geschreven op 7 september 2023 om 13:19 door Mario De Wilde

VDS kondigt met trots aan dat het bedrijf een nieuwe naam aanneemt: CNC Solutions. Deze naamswijziging weerspiegelt de evolutie en groei die het bedrijf heeft doorgemaakt sinds de oprichting in 1992 door Frank Verdonck. Zijn schoonzoon Lander Debruyne neemt het bedrijf over en daarbij hoort dus ook een nieuwe naam voor de succesvolle onderneming uit Menen. CNC Solutions, voorheen bekend als VDS, werd opgericht door Frank Verdonck om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van CNC-(robot)machines voor frezen. Later kwam er ook nog schuren en snijden bij. Wat begon als een bescheiden onderneming in een garage, groeide door Frank Verdoncks toewijding en passie voor technologie al snel uit tot een gevestigde waarde.

Na meer dan drie decennia van expertise in CNC-technologie, laat Frank Verdonck de firma over aan zijn schoonzoon Lander Debruyne, die sinds 2006 bij het bedrijf is en sinds 2017 medezaakvoerder is. Sindsdien deed het bedrijf zijn intrede in heel wat sectoren zoals luchtvaart, automobiel, pharma, voeding, houtbewerking, enz.
Frank Verdonck: “Ik neem in schoonheid afscheid van het bedrijf en vertrouw het toe aan Lander en zijn team. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat hij de zaak verder zal laten groeien.”

 

 

Lander Debruyne, CEO CNC Solutions: “Ik heb enorm veel geleerd van Frank. We hebben samen veel ontwikkeld en het bedrijf gebracht tot waar we nu staan. Samen met het hele team zijn we klaar om het bedrijf naar een volgende fase te leiden.” Het bedrijf verandert van naam maar uiteraard blijven de kernwaarden zoals innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid behouden. CNC Solutions blijft zich inzetten om klanten de meest geavanceerde CNC-robotmachines te bieden, op maat gemaakt voor specifieke toepassingen. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor klanten die streven naar efficiëntie, constante kwaliteit en flexibiliteit in productieprocessen.

Het volledige team van CNC Solutions is enthousiast over deze nieuwe mijlpaal en kijkt ernaar uit om samen met klanten en partners te blijven groeien en innoveren. De naamswijziging markeert een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van het bedrijf en bouwt voort op het sterke fundament dat werd gelegd door Frank Verdonck.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.