Home > Vaste Vuist Lauwe huldigde haar gymnasten competitie turnen

Vaste Vuist Lauwe huldigde haar gymnasten competitie turnen

Geschreven op 27 september 2023 om 07:21 door Mario De Wilde

Afgelopen zondag was er een grote huldiging voor de gymnasten competitie turnen van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe. Om het met de woorden van voorzitter Dries Defossez te zeggen: ‘Uiteraard zijn we trots op al onze competitiegymnasten, zij zijn immers de ambassadeurs van onze club die op verschillende wedstrijden en evenementen onze club in de kijker turnen.’
Een jaarlijkse traditie van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe is om op een zondag in september hun competitiegymnasten die in hun discipline een podiumplaats behaalden in de spotlights te zetten. Maar liefst 50 gymnasten in vijf verschillende disciplines werden gehuldigd. Toestelturnen jongens, toestelturnen meisjes, recre@ D-niveau, trampoline en acrobatische gymnastiek.

Zowel de provinciale, Vlaamse als Belgische podiumplaatsen kwamen aan bod. Daarnaast werden ook de ploegen die een Vlaamse titel veroverden naar voren geroepen. Tenslotte werden de topsporters nog even extra vermeld. Ze kregen allen een leuk presentje uit de handen van enkele genodigden: Burgemeester Eddy Lust, Schepenen Renaat Vandenbulcke, Griet Vanryckegem en Virginie Breye en ook Wilfried Osieur, voorzitter van de sportraad.

De huldiging werd afgesloten met een receptie voor gymnasten, trainers en ook de ouders, het zijn immers zij die elke training opnieuw hun zoon/dochter afzetten aan onze turnzaal en hen rondvoeren naar de verschillende wedstrijden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.