Home > Vanessa Flamez is de nieuwe commerciële directeur van Cercle Brugge

Vanessa Flamez is de nieuwe commerciële directeur van Cercle Brugge

Geschreven op 20 september 2021 om 08:52 door Mario De Wilde

Vanessa Flamez krijgt de taak om Cercle Brugge op commercieel vlak verder uit te bouwen. Als sales- en marketingprofessional beschikt Vanessa over de juiste kennis mét ervaring uit verschillende sectoren. Zo was ze tussen 2009-2015 als sales manager 5,5 jaar actief voor Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Ze stimuleerde niet alleen het ondernemerschap in West-Vlaanderen, Vanessa coördineerde en optimaliseerde de uitbouw van de opleidingen voor zowel ondernemers als medewerkers.

In 2015 stapte Vanessa over naar Basketbalclub Oostende, waar ze als commercieel directeur actief was. In no-time groeide Vanessa uit tot het commerciële gezicht en werd ze de contactpersoon voor alles met betrekking to sponsoring, hospitality, marketing en communicatie. In de ondernemerswereld staat Vanessa Flamez dan ook bekend omwille van haar dynamische en professionele aanpak. In 2018 werd ze marketing & communication manager bij de twee regionale luchthavens van Oostende-Brugge en Antwerpen, een functie die ze tot mei 2020 vervulde tot de coronacrisis de luchtvaart volledig lamlegde.

Vanessa Flamez is 46 jaar en woont letterlijk op een boogscheut van het Jan Breydelstadion in Sint-Andries. De voorbije maanden focuste ze zich op enkele freelance salesprojecten waaronder haar rol als PR & sponsoring manager voor de prestigieuze zeilrace Dragon Gold Cup van 2022 in Oostende, haar commerciële rol in het nagelnieuw design event ‘Please, have a seat’ branded by Biënnale Interieur en haar rol als ambassadeur bij KIXX uit Loppem, een strategisch marketingbureau. Reikhalzend kijkt ze er nu naar uit om haar passie voor sport opnieuw te combineren met het commercieel verder uitbouwen van het merk Cercle Brugge: “Mijn motivatie is dan ook groot. Voor mij is de combinatie van topsportbeleving en business, mét focus op streven naar een hoge tevredenheid van de stakeholders (supporters, vrijwilligers, medewerkers, sponsors, partners,..), een fantastisch gegeven om voor te werken. Met het team groeiambities koesteren én realiseren, dat is wat ik vooruitstreef. De uitdagingen voor Cercle zijn dan ook zéér uiteenlopend. Ik ben erg enthousiast om van start te gaan bij Cercle Brugge.”

1 reactie

Chantal Kerrebrouck
Geschreven op 2021-12-26 15:00:46
Geachte mevrouw Flamez, Ik verneem dat de 450 VIP-pakketten de smaakpapillen van minstens 450 minderbedeelden zullen beroeren . Tot zover het goede nieuws . Tot mijn grote ergernis en frustratie verneem ik via diezelfde media dat het menu ook foie gras bevat . Begrijpe wie kan! Bij Cercle Brugge blijkt dierenwelzijn en folterpraktijken een ver-van-mijn-bed-gebeuren te zijn . Onbegrijpelijk, niet ? Ik durf te hopen dat u niet ongevoelig blijft voor dit dierenleed en doet wat alle vliegmaatschappijen u reeds hebben voorgedaan . Met beleefde groet, Chantal Kerrebrouck

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.