Home > Vandaag wielerwedstrijd voor eliterenners in Westkapelle. Verkeershinder verwacht

Vandaag wielerwedstrijd voor eliterenners in Westkapelle. Verkeershinder verwacht

Geschreven op 18 juli 2023 om 08:58 door Mario De Wilde

Vandaag dinsdag 18 juli vindt de wielerwedstrijd Grote Prijs Herbo Liften voor eliterenners zonder contract plaats in Westkapelle. Belgisch Kampioen Tijdrijden Elias Van Breussegem (foto) van het team Shifting Gears die momenteel in topvorm verkeert, behoort ongetwijfeld tot een van de grote kanshebbers om de felbegeerde Grote Prijs Herbo Liften aan zijn palmares toe te voegen. De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om de wedstrijd vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg steeds de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen

De renners starten om 15 uur in de Dorpsstraat en leggen in totaal zeventien ronden af op het volgende parcours: van de Dorpsstraat richting de Westkapellestraat en verder naar de Waterstraat om zo terug te keren naar de Dorpsstraat. Het einde van de wedstrijd is voorzien om 18 uur. Tijdens de wedstrijd is het centrum van Westkapelle moeilijk bereikbaar.

Verkeer is enkel toegestaan in de richting van de wedstrijd, na de groene vlag en indien er voldoende tijd is tussen twee passages. De Dorpsstraat is tijdens de wedstrijd niet bereikbaar tussen de Waterstraat en de Westkapellestraat. Richting Brugge word je omgeleid via de N376. In de Westkapellestraat is enkel verkeer toegelaten in de richting van Heist. Wie vanuit Heist in Westkapelle moet zijn, rijdt best via de Heistlaan – Dudzelestraat of via de Natiënlaan.

De parking van het WZC O.L.V. Van Troost blijft bereikbaar. Wegrijden kan via de Westkapellestraat richting Heist of via de Herenweg richting de Natiënlaan. Langs het parcours is ook een parkeerverbod van kracht.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.