Home > Vanavond nostalgie met Danny Fabry, solodebuut van Hugo en eerbetoon aan Bea in Tien Om Te Zien

Vanavond nostalgie met Danny Fabry, solodebuut van Hugo en eerbetoon aan Bea in Tien Om Te Zien

Geschreven op 4 augustus 2023 om 09:10 door Mario De Wilde

De Tien Om Te Zien-muziektrein is opnieuw vertrokken en ging vorige week met volle snelheid van start. De eerste uitzending bij VTM was goed voor 750.000 kijkers en haalde 38,6% marktaandeel*. Dat feest wordt komende vrijdag nog eens overgedaan. Anne, Willy, Laura en Aaron maken het podium vrij voor dj’s Viktor & Kobe, internationale gast Willy William en ex-Lasgo-zangeres Evi Goffin, die nog één keer de monsterhit Something brengt. De Vlaamse Supertip is deze week extra bijzonder, want Hugo Sigal brengt in primeur zijn eerste solosingle zonder zijn geliefde Nicole.

Anne en Willy ontvangen ook twee artiesten uit de beginjaren van Tien Om Te Zien. Mama’s Jasje krijgt de hele zeedijk stil met Zo Ver Weg uit 1991 en Danny Fabry brengt de sfeer erin met Ça C’est La Vie uit 1989. De TOTZ-top 20 wordt deze week bestormd door Metejoor, Bart Kaëll, Francisco, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs, Isabelle A en CAMILLE. Jaap Reesema brengt Papa en Aaron Blommaert verlaat heel even zijn presentatieplekje om zijn single Zonde te zingen. Bazart & Guusje zorgen ten slotte voor een verrassing van formaat wanneer plots Sergio Quisquater de gitaar overneemt.

Tien Om Te Zien staat deze week ook stil bij het overlijden van presentatrice Bea Van der Maat, die mee aan de wieg stond van het programma. De aflevering van morgen wordt daarom aan Bea opgedragen en ingeleid met een eerbetoon.

Aflevering 2 op vrijdag 4 augustus om 20u30 bij VTM

1 reactie

Rudy Malfait
Geschreven op 2023-08-04 12:20:22
Pure nostalgie maar ook een bewijs dat artiesten en muziekliefhebbers dit nog altijd kunnen smaken. Middelkerke - Westende kan er maar wel bij varen, de horeca hoor je zeker niet klagen.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.