Home > Vanaf vandaag vaccineert Beernem in de matsportenzaal van De Valkaart

Vanaf vandaag vaccineert Beernem in de matsportenzaal van De Valkaart

Geschreven op 16 augustus 2021 om 14:50 door Mario De Wilde

Vanaf vandaag vaccineren ze in Beernem in de matsportenzaal van De Valkaart en niet langer in de grote sporthal. Dat betekent dat de Oostkampse sportclubs vanaf eind deze week opnieuw gebruik kunnen maken van de grote sporthal. Voor wie gevaccineerd moet worden, verandert er weinig. Je komt nog steeds naar De Valkaart, langs dezelfde ingang. Intussen zitten we voor Oostkamp en Beernem op een algemene vaccinatiegraad van meer dan 78% op de totale bevolking. Momenteel vaccineren we vooral de +12-jarigen. We voorzien ook inhaalmomenten voor wie zijn tweede vaccin gemist heeft.

Tot vorige week vrijdag was de sporthal De Valkaart in gebruik voor de grootschalige vaccinatie tegen het coronavirus. De vaccinatiecampagne gaat goed vooruit en het gewone leven doet stap per stap zijn intrede. Om de meeste clubs tegemoet te komen die De Valkaart gebruiken, werd gekeken om de sporthal vanaf 20 augustus opnieuw vrij te geven. De rest van de vaccinatiecampagne gebeurt nog steeds in De Valkaart, maar gezien dat er minder grote capaciteit nodig zal zijn, is het mogelijk te verhuizen van zaal. Die verhuis is inmiddels een feit. Vanaf deze middag wordt gevaccineerd in de matsportenzaal.

Voor wie nog gevaccineerd moet worden, verandert er weinig. Je komt nog steeds naar De Valkaart, langs dezelfde ingang. Daar word je naar een andere zaal geleid voor de effectieve vaccinatie. Er zijn ook mensen die hun tweede vaccin gemist hebben. We voorzien inhaalmomenten voor hen. Bel hiervoor tijdens de kantooruren naar het callcenter, tel 050 40 49 40.

Goede vaccinatiecijfers voor VC De Valkaart

Vaccinatiecentrum De Valkaart kan mooie cijfers voorleggen. Dit zijn de percentages volledig gevaccineerden voor Oostkamp en Beernem:

Plus 12-jarigen: 87%

Plus 18-jarigen: 93%

Volledige bevolking: 78%

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.