Home > Vanaf morgen nieuwe verkeerssituatie op heraangelegde Natiënlaan in Knokke-Heist

Vanaf morgen nieuwe verkeerssituatie op heraangelegde Natiënlaan in Knokke-Heist

Geschreven op 15 mei 2024 om 09:46 door Mario De Wilde

Morgen donderdagnamiddag 16 mei vindt er een omschakeling plaats van het verkeer op de Natiënlaan bij het binnenkomen van Knokke-Heist. Tussen de Kalvekeetdijk en de Nieuwstraat zal het binnenkomend verkeer in de richting van Knokke op de linkerrijstrook van de vernieuwde oostelijke rijbaan verlopen. In de andere richting naar het binnenland blijft het verkeer op de rechterrijstrook van de westelijke rijbaan rijden.

Parkeerverbod op middenberm
Vanaf donderdag 16 mei geldt parkeerverbod op de middenberm. Vanaf 20 uur verwijdert de aannemer de betonnen afscheidingsblokken op de westelijke rijbaan (dus richting binnenland). Dit zal verschillende uren in beslag nemen. De verharde strook van de berm wordt in de eerstkomende weken opnieuw opgebroken en vervangen door teelaarde

Verkeerslichten op kruispunt Natiënlaan – Kragendijk – Steenhouwersstraat
In de loop van de week zal ook het nieuwe kruispunt aan de Kragendijk in gebruik genomen worden. Dit kruispunt is uitgerust met verkeerslichten en regelt o.a. het verkeer naar het snellaadstation van Fastned in de Steenhouwersstraat en de nieuwe randparking in het bedrijvenpark ‘t Walletje.

Afwerking rotonde Natiënlaan – Korenbloemdreef
De rotonde ter hoogte van de Korenbloemdreef wordt finaal afgewerkt. Het gemeentebestuur en de politie vragen de nodige voorzichtigheid in acht te nemen en de verkeerssignalisatie in de werfzone strikt te volgen. Het einde van de werken is nog steeds voorzien tegen eind juni 2024. De groenaanleg volgt in het plantseizoen in het najaar van 2024.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.