Home > Vanaf morgen kunnen Izegemse Aldi-kopers terecht in een 1.000 m2 grote tent

Vanaf morgen kunnen Izegemse Aldi-kopers terecht in een 1.000 m2 grote tent

Geschreven op 29 juni 2021 om 14:43 door Mario De Wilde

Het is zover! Komende woensdag 30 juni om 8u30 opent ALDI een tijdelijke winkel aan de Ambachtenstraat in Izegem, op de parking van meubelwinkel Topinterieur. De tijdelijke winkel wordt opgetrokken in een tent van zo’n 1.000 m². Dit dient om de periode te overbruggen waarbij een gloednieuwe ALDI-winkel gebouwd wordt op de reeds bestaande winkelsite langs de Krekelmotestraat.

De winkel in de Krekelmotestraat was te klein geworden voor het groeiend aanbod en beantwoordt niet langer aan de wensen van de klant. Om het winkelcomfort van de klanten te verhogen, besliste ALDI om er een nieuwe, veel ruimere winkel te bouwen van zo’n 1.300 m² in vergelijking met de huidige van +/- 900 m². Om dit te realiseren, zal de nieuwe winkel een ondergrondse parking krijgen waardoor er ruimte gecreëerd wordt voor extra winkeloppervlakte

Om de inwoners van Izegem en omstreken van dienst te blijven, wijkt ALDI tijdelijk uit naar de parking van Topinterieur enkele honderden meter verderop. Ook daar zullen alle gekende acties en het volledige assortiment van ALDI terug te vinden zijn, inclusief het aanbod verse groenten en fruit en het vers vlees.

De afbraakwerken aan de Krekelmotestraat gaan donderdag 1 juli van start en zullen duren tot de lente van 2022.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.