Home > Vanaf komend weekeinde contactloos buitenshoppen in Brugs Kasteeldomein Leyselebeke

Vanaf komend weekeinde contactloos buitenshoppen in Brugs Kasteeldomein Leyselebeke

Geschreven op 16 juli 2020 om 12:56 door Mario De Wilde

Genieten in onze eigen tuin is belangrijker dan ooit. Een zwembad, een jacuzzi of een vuurschaal: kwalitatieve tuinelementen maken van je staycation een succesverhaal. Met de gloednieuwe demo garden, een openluchtwinkel voor tuinartikelen, stelt Out at Home een uniek winkelconcept voor. Honderd procent betrouwbaar en volledig coronaproof.

Er duiken steeds meer malafide webshops op, maar fysiek winkelen houdt dan weer besmettingsrisico’s. Out at Home elimineert de gevaren en combineert de sterktes van beide opties. In de demo garden ontdek je het aanbod voor je tuin. QR-codes sturen je rechtstreeks naar de juiste pagina op de webshop. Je weet dus perfect wat je koopt en bestelt volledig contactloos.

Zorgeloos winkelen in een uniek kader
De demo garden van Out at Home is uniek in België. Net zoals het idyllische decor. De buitenproducten staan opgesteld in het kasteeldomein Leyselebeke in Brugge. In het park van liefst vier hectare bekijk en vergelijk je in alle rust en veiligheid. “Er staan heel wat producten opgesteld, die je tot in het kleinste detail kan ontdekken”, zegt zaakvoerder Fons Walleyn. “In tegenstelling tot veel aanbiedingen op het internet weet je bovendien dat je bestelt bij een bedrijf dat te vertrouwen is. En dat kwaliteit levert.” Naast de kasteeltuin staat een deel van de producten ook in het voormalige koetshuis opgesteld. Een winkelbeleving die kan tellen.

Water en vuur
In de demo garden pakt Out at Home uit met de thema’s water en vuur. Je vindt er onder meer zwembaden en bubbelbaden, maar ook barbecues, kaarsen, fakkels, en meer. “Met deze twee thema’s bieden we ruime mogelijkheden om je buitenomgeving te boosten. Maar we hebben nog meer in onze mars. Op termijn willen we ons gamma verder uitbreiden. Ook met grotere producten uit ons assortiment.”

Geniet van leuke extra’s
Elke openingsdag is een feest in de demo garden. Terwijl je winkelt, geniet je van een hapje en een drankje. Dankzij de grote QR-walls navigeer je met je smartphone automatisch naar je favoriete producten. Je plaatst je bestelling in alle rust, vanop een bankje in de tuin, met zicht op het authentieke kasteel. Een mooie uitstap dus. En een waar je nog vele jaren van nageniet, in de vorm van hoogwaardige buitenproducten in je eigen tuin.

Praktisch
Vanaf 18 juli, elke zaterdag en zondag open van 11 tot 16 uur.
Place to be:   Kasteeldomein Leyselebeke
Gustaaf Baertstraat 42, 8200 Brugge

Over Out at Home
Outathome.be is de webwinkel van Surconnex BV, een Belgische speler met 15 jaar ervaring in de online verkoop van bovengrondse zwembaden. Ondertussen is het aanbod stevig uitgebreid met als hoofdthema’s water, vuur en tuin. Naast zwembaden en spa’s vind je er onder meer barbecues, serres en buitenspeelgoed. Dankzij de ruime voorraad worden bestellingen steeds compleet en snel geleverd. Met de demo garden introduceert Out at Home een gloednieuw, coronaproof concept, dat online en fysiek shoppen met elkaar verbindt.

1 reactie

Michel
Geschreven op 2020-07-16 14:21:58
Ik ben er vorig weekend geweest en het was zeker een leuk en nieuw concept. In de natuur winkelen :)

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.