Home > Vanaf 15 juli voor de 4e keer fun, op en naast de IJzer = IJzerfun!

Vanaf 15 juli voor de 4e keer fun, op en naast de IJzer = IJzerfun!

Geschreven op 28 juni 2023 om 08:56 door Mario De Wilde

Op zaterdag 15 juli start voor de 4e keer het 16 dagen durende zomerevent IJzerfun. Dit jaar wordt er een officiële opening voorzien om 18u waarbij iedereen welkom is. Op de openingsavond worden eveneens het stadsbestuur van Poperinge, de buurtbewoners en de sponsers uitgenodigd. ‘We vinden het belangrijk om alle mensen die ons evenement steunen, eens extra te bedanken. Zonder de steun van hen zou IJzerfun niet hetzelfde kunnen bieden.’ zegt voorzitter Achim Maes.

Net zoals vorige jaren kun je op IJzerfun terecht voor een boottochtje op de IJzer. Tussen 13u en 18u kun je er voor €10/volw en €5/kind jonger dan 12 jaar een kano, kajak, sub of pedalo huren en een uurtje de mooie IJzer bewonderen. Op het terrein naast de IJzer, kun je genieten van een ruime keuze aan hapjes en drankjes bij de verschillende foodtrucks. Het is er gezellig vertoeven in een uniek kader.

‘Ook dit jaar zijn we erin geslaagd om enkele nieuwigheden op de kalender te plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld op woensdag komen proeven van een initiatie leeuwentoren, zijn er thema-avonden voorzien, een mini-doolhof en uiteraard heel wat leuks voor de kinderen. Vorig jaar was de grote zandbak een echte voltreffer. Daarom maken we hem dit jaar nog groter en wordt er een echte schattenjacht georganiseerd!’ Vertelt Achim trots. Ben je benieuwd naar de volledige activiteitenkalender, dan kun je die terugvinden op de Instagram en Facebookpagina van IJzerfun.

Na drie succesvolle edities, staat het team van IJzerfun terug klaar om er opnieuw een geslaagde zomer van te maken. Iedereen welkom vanaf 15 tot en met 30 juli tussen 11u30 en 20u (22u op vrijdag en zaterdag).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.