Home > Vanaf 10 april kan je vanuit Rijsel elke zondag rechtstreeks vliegen naar het Griekse Heraklion

Vanaf 10 april kan je vanuit Rijsel elke zondag rechtstreeks vliegen naar het Griekse Heraklion

Geschreven op 15 maart 2022 om 15:47 door Mario De Wilde

SKY express – de Griekse maatschappij die de nieuwste vloot vliegtuigen in Griekenland exploiteert – start met een nieuwe route van Rijsel naar Heraklion. Vanaf 10 april zal SKY express elke zondag een wekelijkse vlucht verzorgen.
Vanaf 10 april biedt SKY express een nieuwe rechtstreekse verbinding aan vanaf de luchthaven van Rijsel naar Heraklion (Kreta). De vluchten zullen elke zondag tussen 10 april en 2 oktober worden uitgevoerd.

Vluchtschema’s
Op al haar internationale vluchten biedt SKY express alle passagiers een snack aan (warme en koude dranken, koekjes). Tijdens de vlucht biedt de maatschappij passagiers ook versnaperingen aan via haar premium “Drinks & Bites”-programma. Meer informatie via: https://www.skyexpress.gr/en/sky-experience/on-board

Boeking zijn al mogelijk: via reisbureaus: SKY express doet hoofdzakelijk beroep op de distributienetwerken van reisbureaus; al haar vluchten kunnen via GDS worden geboekt. op de website van de luchtvaartmaatschappij: www.skyexpress.gr/en
Er zijn drie soorten tarieven beschikbaar: SKY joy – SKY joy+ – enjoy Meer informatie HIER

WIE IS SKY EXPRESS?

SKY express is een in 2005 door Ioannis Grylos opgerichte onderneming die aanvankelijk uitsluitend het Griekse binnenlandse netwerk bediende. In 2020 begon SKY express internationale routes vanuit Griekenland te bedienen met de aankoop van 6 nieuwe Airbus A320 NEO vliegtuigen. In 2021 startte de luchtvaartmaatschappij met het aanschaffen van 6 ATR 72-600’s – vers van de productielijn van de Europese fabrikant – om haar vloot voor het Griekse binnenlandse netwerk te verjongen. Het heeft nu de jongste en meest efficiënte vloot in Griekenland in termen van CO2-uitstoot en geluidsvoetafdruk. Tegen 2022 zal SKY express ongeveer 30 bestemmingen in Griekenland bedienen – het grootste binnenlandse netwerk van het land – en ongeveer 10 internationale bestemmingen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.