Home > Van maandag 20 februari tot en met woensdag 22 februari is het Kids on the Job in Hooglede

Van maandag 20 februari tot en met woensdag 22 februari is het Kids on the Job in Hooglede

Geschreven op 9 februari 2023 om 08:38 door Mario De Wilde

Van maandag 20 februari tot en met woensdag 22 februari 2023 organiseren drie laatstejaarsstudenten eventmanagement VIVES Kortrijk in samenwerking met gemeente Hooglede, Huis van het kind Hooglede en VIVES Livelab de tweede editie van Kids on the Job. Schrijf je nu in via www.hooglede.be/inschrijvenkidsonthejob. De inschrijvingen sluiten af op maandag 13 februari 2023.

Voor jouw droomjob, een workshop

Kinderen van 10 tot 12 jaar proberen gedurende drie dagen in de krokusvakantie hun droomjob uit aan de hand van workshops die plaatsvinden in de gemeenten Hooglede, Gits, Kortrijk, Roeselare en Koksijde. Er komen heel wat verschillende jobs aan bod zoals DJ, content creatie en politie.

Planning

Op maandag 21 februari organiseren de initiatiefnemers twee workshops. De kinderen komen bij Esthetiek BelleFleur meer te weten over schoonheidsbehandelingen en ze leren over content creatie bij de eerstejaarsstudenten Media and Entertainment VIVES Kortrijk.

Op dinsdag 22 februari staan er vier workshops op het programma. De kinderen wonen een workshop bij over architectuur bij architect Steven Vanwildemeersch. Verder gaan ze ook over de vloer bij kinderopvang ’t Stationnetje en volgen ze DJ workshops bij DJ’s FELIZ en MIX-AM.

Op woensdag 23 februari kiezen de kinderen uit vier verschillende workshops verspreid over de voor- en namiddag. Ze hebben de keuze tussen koken bij koken.eten, kinderopvang bij ‘t Stationnetje, de politiezone RIHO en de luchtmachtbasis Koksijde.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.