Home > Van een succes gesproken: Shopping Shuttle Knokke-Heist verwelkomt 50.000ste bezoeker!

Van een succes gesproken: Shopping Shuttle Knokke-Heist verwelkomt 50.000ste bezoeker!

Geschreven op 29 september 2021 om 14:54 door Mario De Wilde

Gisteren stapte de 50 000ste bezoeker aan boord van de Shopping Shuttle. Sinds de zomer 2021 kunnen alle shoppers gratis gebruik maken van deze elektrische shuttledienst die de belangrijkste winkelstraten met elkaar verbindt. De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust. De shuttledienst kwam tot stand dankzij het herstelplan waarmee het gemeentebestuur uitpakte na de coronacrisis om haar reputatie als shoppingparadijs te versterken.

De fiere Knokke-Heistenaars Jean-Paul Hermans en Lydie Brunneel waren dinsdagmiddag opnieuw van de partij om een ritje met de Shopping Shuttle te maken. Ze wonen al heel hun leven in de gemeente en nemen vaak het elektrisch busje naar de handelskern. “Voor ons is het de ideale manier om de winkels te bezoeken want de volledige afstand te voet afleggen, is niet meer haalbaar”, aldus het koppel. Jean-Paul en Lydie kregen er naast een hartelijke ontvangst van burgemeester Piet De Groote en schepen Anthony Wittesaele, ook nog eens een prachtig boeket bloemen bovenop.

De shuttle rijdt dagelijks, ongeveer om de 20 minuten, van 11 tot 19 uur langs 8 verschillende haltes in de gouden shoppingdriehoek (Lippenslaan, Dumortierlaan, Kustlaan).
Alle info op www.mykh.be/shoppingshuttle

1 reactie

De Mets Marijke
Geschreven op 2021-09-29 15:51:31
Top Mario.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.