Home > Vaccinatiecentrum Oostende verhuist naar oude Mediamarkt-site

Vaccinatiecentrum Oostende verhuist naar oude Mediamarkt-site

Geschreven op 6 oktober 2021 om 17:00 door Mario De Wilde

Nu het zwaartepunt van de vaccinatiecampagne zich verlegt naar het zetten van zogenaamde derde ‘boosterprikken’ voor 65-plussers, verhuist het vaccinatiecentrum van het Kursaal naar de voormalige Mediamarkt aan de Northlaan. Het Kursaal Oostende hervat zijn normale concert- en eventactiviteiten. Op zaterdag 9 oktober worden de laatste vaccins in het Kursaal gezet.
Vanaf 20 oktober actief
Vanaf 20 oktober is de nieuwe vaccinatielocatie aan de Northlaan 13 actief. De eerste uitnodigingen gaan vanaf 12 oktober de deur uit. De nieuwe locatie ontvangt vooral 65-plussers voor de derde boosterprik, nieuwe inwoners en kinderen die 12 jaar geworden zijn. Ook inwoners van Middelkerke en Oostende die alsnog kiezen voor vaccinatie kunnen terecht op het vaccinatiepunt aan de Northlaan 13, mits ze hun code heractiveren.
Praktisch en vlot bereikbaar
Ook inwoners die nu al een uitnodiging kregen, maar de prik pas na 20 oktober laten zetten, kunnen enkel op de nieuwe locatie in de Northlaan 13 terecht. Op 20 en 27 oktober is het vaccinatiecentrum alvast geopend van 8.00 tot 16.30 u., op 21 en 28 oktober van 8.00 tot 20.00 u.
Het nieuwe vaccinatiecentrum is vlot bereikbaar met bus en tram, parkeren kan gratis op de nabijgelegen parking. Het infonummer 0800 62 433 en het mailadres vaccinatiecentrum@oostende.be blijven voorlopig actief.
Succesvolle vaccinatiecampagne
Burgemeester Jean-Marie Dedecker is tevreden met de flexibele aanpak van het vaccinatiecentrum. “Die vlotte doorstart ligt in de lijn van de positieve samenwerking. De vaccinatiegraad in onze regio is erg hoog en dat is te danken aan de goede bereikbaarheid van het centrum en de gemotiveerde vrijwilligers. Ook de constructieve samenwerking met Oostende en de positieve sensibilisering van onze gemeentediensten droegen bij tot dit succes. Ik ben ervan overtuigd dat de afronding van de algemene vaccinatiecampagne op de nieuwe locatie vlot zal verlopen. Voor Middelkerkenaars is de nieuwe locatie zowaar nog makkelijker bereikbaar”.

2 reacties

Lorrentop jeanne
Geschreven op 2021-12-08 15:59:48
Hallo zou het mogelijk zijn van mijn vriend gelijk met mij zijn booster prik te krijgen wegens wij terug naar Spanje gaan om mijn revalidatie daar te doen,wij zijn eerder terug gekomen om mijn booster prik op 14 december Zijn naam is frank van puymbroeck Zelfde adres dan dat van mij bedankt en hoop op snel een weerbericht mevr lorrentop jeanne
Josee naeyaert
Geschreven op 2021-12-08 13:31:58
Zou het mogelijk zyn dat ik op 21 december met men man mag mee komen voor men vaccinatie want ik moet op 22 december en hilaire degraeve op 21 december ik dank u by voorbaat graag nieuws terug

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.