Home > Unieke samenwerking tussen Dwars over de Mandel en restaurant Boury uit Roeselare

Unieke samenwerking tussen Dwars over de Mandel en restaurant Boury uit Roeselare

Geschreven op 2 april 2023 om 07:59 door Mario De Wilde

Op vrijdag 5 mei 2023 vindt de 16e editie van Dwars over de Mandel plaats, georganiseerd door het Roeselaarse Klein Seminarie. Van actieve kids over start-to-runners tot fanatieke lopers, iedereen is opnieuw welkom in het college voor de grootste stratenloop van Midden-West-Vlaanderen.
Deelnemers kunnen traditioneel kiezen uit drie wedstrijden: een Kidsrun voor kinderen van het kleuter- en basisonderwijs, een stratenloop van 3,5 km en een van 10 km. Ook groepen kunnen inschrijven: vorig jaar liepen meer dan 30 bedrijven, verenigingen en clubs mee. Voorinschrijven kan nog t.e.m. zondag 23 april via www.dwarsoverdemandel.be aan het voordeeltarief van € 3 (KidsRun) of € 9 (3,5 of 10 km). Het volledige inschrijvingsgeld gaat zoals elk jaar rechtstreeks naar de onderwijsprojecten van de Lievensmissie in India.

Tombolaprijs: All-inlunch voor 2 personen bij restaurant Boury
Wie vooringeschreven is, maakt kans op een fantastische prijs! Dwars over de Mandel gaat dit jaar immers een unieke samenwerking aan met Boury, het gerenommeerde Roeselaarse driesterrenrestaurant. Alle vooringeschreven lopers van Dwars over de Mandel kunnen een exclusieve all-in Boury-lunch voor 2 personen winnen. Alle informatie om aan deze prijswedstrijd deel te nemen staat inmiddels op de socialmediakanalen van Dwars over de Mandel.

Milan Van Hulle (leerkracht KSR & lid stuurgroep DODM): “Chef-kok Tim Boury heeft in zijn Boury Academy enkele Indische medewerkers & bijgevolg draagt het Boury-team onze loopwedstrijd een warm hart toe. Het doet ons dan ook plezier dat ook zij hun beste beentje willen voorzetten om de Lievensmissie mee te steunen.
Om de 2 jaar krijgen een twintigtal leerlingen van onze school de kans om tijdens een inleefreis van 3 weken te ervaren welk verschil we met onze loopgelden kunnen maken. Dat Dwars over de Mandel in de hele school leeft, bewijzen onze voor meer dan 70% ingeschreven leerlingen. Voor hen heeft Tim Boury trouwens nog iets extra in petto. Wat dat is, blijft nog tot na de paasvakantie geheim.”

Dank aan Mandelnieuws/ Foto Filip Vandevelde

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.