Home > Video. Unieke Ontdekkingsroute van Vlaanderen Vakantieland in De Haan: 3 vouchers inbegrepen

Video. Unieke Ontdekkingsroute van Vlaanderen Vakantieland in De Haan: 3 vouchers inbegrepen

Geschreven op 23 maart 2022 om 14:57 door Mario De Wilde

De gemeente De Haan organiseert van april tot en met december 2022, in samenwerking met Eén en Vlaanderen Vakantieland, exclusief aan de Vlaamse kust de ‘Vlaanderen Vakantieland Ontdekkingsroute’. 2022 is het jaar van de gastronomie en deze ontdekkingsroute, die vanaf april enkel en alleen in De Haan kan worden beleefd, past hierin perfect. Bezoekers zullen tijdens het fietsen, wandelen, steppen, … de belangrijkste bezienswaardigheden van De Haan en deelgemeenten kunnen ontdekken en bij 60 handelszaken 3 specialiteiten of typische producten kunnen proeven. De speciaal voor deze route ontworpen Z – kaart kost 20 euro en zal vanaf april verkrijgbaar zijn in alle toerismekantoren. Op deze handige kaart in pocketformaat vind je 10 QR-codes die men moet inscannen en die elk een filmpje tonen van een bijzondere toeristische hotspot. De filmpjes worden gepresenteerd door Maureen Vanherberghen, één van de bekende gezichten van Vlaanderen Vakantieland. Ook de 60 deelnemende handelszaken staan met hun specialiteit of typisch product op de kaart. In de prijs zijn 3 vouchers ter waarde van 3, 5 en 12 euro inbegrepen.

“De Vlaanderen Vakantieland ontdekkingsroute in De Haan en deelgemeenten maakt deel uit van een citymarketingcampagne waarbij onze gemeente ook nog eens uitgebreid gepromoot zal worden in reclamespots en een aflevering van Vlaanderen Vakantieland op EEN”, aldus Marleen De Soete, schepen van toerisme en lokale economie.

Foto: Marleen De Soete, schepen van toerisme en lokale economie, Wilfried Vandaele, burgemeester en Maureen Vanherberghen, presentatrice Vlaanderen Vakantieland

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.