Home > Uitslag weekendwedstrijd win je favoriete chocolade t.w.v. €25 bij Workshop in a BOX

Uitslag weekendwedstrijd win je favoriete chocolade t.w.v. €25 bij Workshop in a BOX

Geschreven op 24 augustus 2021 om 10:00 door Mario De Wilde

De passie voor experimenteren en chocolade is een constante in het leven van West-Vlaming Peter Messely. Als patissier, chocolatelier heeft hij een gespecialiseerde opleiding genoten in binnen- en buitenland. Zijn referenties spreken voor zich: Wittamer (Brussel) 1991-1993, Le Nôtre (Parijs)1993, Richmond Fachschüle (Luzern)1988, enz. Peter’s creativiteit en zin om te experimenteren met chocolade, smaken en mogelijkheden resulteerden al snel in het geven van demonstraties aan collega’s.

1994 tot heden
De constante vraag van vrienden, collega’s, hobbykoks en professionelen deed Peter zijn kennis modelleren in diverse workshops om mensen te inspireren en te verbinden via Belgische Chocolade. Een nieuw bedrijf was geboren (2004). De gouden kaarten van de workshops bij Inspirations Belgium zijn dat elke deelnemer vrij is om te experimenteren en te creëren, en dat het een levenslange ervaring is. Zo leert iedereen de essentie van chocolade kennen en ermee te werken, en hoe te proeven voor het volle genot. Er is ook volop gelegenheid om te proeven en te delen. Voor Peter beperkt het experimenteren zich niet tot chocolade alleen. Interactieve teambuilding met eten, culinaire feesten en recepties, communiefeesten,…

Peter is altijd op zoek naar dat ene specifieke ding, de ultieme ervaring. Een streng geselecteerd team van gepassioneerde chefs zorgt ervoor dat elke receptie, feest, workshop of teambuilding een megasucces wordt.

Chocolade workshops
De heerlijke Inspirations chocolade workshops zijn de uitstekende teambuilding activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. Zowel voor thuis als op het werk. De afgelopen twaalf jaar hebben we met trots vele onvergetelijke ervaringen gecreëerd voor teams en bedrijven. Alle benodigdheden en ingrediënten zitten in jouw Workshop in a BOX en deze wordt aan de deur geleverd. Hierdoor kan je met de workshop nog meer inzetten op teambuilding en samenwerken. Samen doorlopen jullie de stappen van de handleiding op eigen tempo en op een locatie naar keuze, zelfs wereldwijd!
Alles kan je terugvinden op www.workshopinabox.be

Weekendwedstrijd
Via Workshopinabox.be ontwikkelt Chocolatier Peter Messely, eenvoudige doehetzelf (DIY) pakketten om thuis met de kinderen, familie of vrienden je aan een lekker Chocolade avontuur te wagen. Er moesten drie vragen opgelost worden en dit waren de juiste antwoorden:

1. 1200 bonen
2. 6
3. Colombia

De 20 winnaars worden deze middag persoonlijk via mail verwittigd. Nogmaals, omwille van privacyredenen kunnen we de winnaars niet meer met hun naam publiceren. Komende vrijdag wacht alweer een nieuwe weekendwedstrijd

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.