Home > Uitslag van het weekeinde: SKV Zwevezele blikt Westhoek in met 8-0

Uitslag van het weekeinde: SKV Zwevezele blikt Westhoek in met 8-0

Geschreven op 4 oktober 2021 om 09:54 door Mario De Wilde

In tweede afdeling A was er afgelopen weekeinde een monsterzege voor Zwevezele tegen een weerloos Westhoek. De wedstrijd was amper op gang gefloten of Westhoek stond al 2-0 in het krijt. De onvermijdelijke Braem opende de score en Dewaegemaeker verdubbelde de voorsprong. De bezoekers schakelden tactisch om naar 4-3-3 en Zwevezele viel even stil. Nog voor de rust lukte Dewaegemaeker echter zijn tweede van de namiddag: 3-0. In de tweede helft zette Westhoek alle deuren open en viel compleet uit mekaar. Oumedjeber ging door de bezoekende defensie als door boter en na een fout van Himpe op Braem zette die laatste zelf de strafschop om. Het ging van kwaad naar erger voor de weerloze bezoekers, die nog eens drie extra doelpunten slikten en met het schaamrood op de kaken afdropen. Zwevezele blijft leider en Westhoek bengelt onderaan het klassement.

DOELPUNTEN: 7’ Braem 1-0, 12’ Dewaeghemaeker 2-0, 40’ Dewaeghemaeker 3-0, 59’ Oumedjeber 4-0, 65’ Braem 5-0 (str.), 69’ Braem 6-0, 76’ Verzele 7-0, 82’ Devos 8-0