Home > Tweede gratis sportbeurs op 17 november in Harelbeke met Ann Wauters

Tweede gratis sportbeurs op 17 november in Harelbeke met Ann Wauters

Geschreven op 10 november 2023 om 07:09 door Mario De Wilde

Op vrijdag 17 november vindt voor de tweede keer de Sportbeurs plaats, een organisatie van Sport Harelbeke en de Harelbeekse sportraad. De gratis beurs is er niet alleen voor geoefende sporters, maar ook voor startende sporters en voor iedereen met interesse in het reizen en zeilen van de sport. Ploegsporters, individuele sporters, recreanten… iedereen is welkom. Standhouders beantwoorden er alle vragen rond kernstabiliteit, juiste fietsposities, gezonde voeding en nog veel meer.

Schepen Dominique Windels: “We zijn verheugd dat de sportbeurs opnieuw kan plaatsvinden. Het wordt meer dan de moeite, want we nodigden niemand minder dan ex-olympiër en levende basketlegende Ann Wauters uit als keynote speaker tijdens de sportbeurs.” Ook de sessie van Wauters is helemaal gratis bij te wonen, maar hiervoor moet je wel inschrijven op voorhand via https://tickets.harelbeke.be/.

How to win the game of life

In haar keynote deelt Wauters haar inzichten en ervaringen over hoe veerkracht leidt tot duurzamere prestaties voor jezelf en je team, met praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van het Belgische nationale team. Ze gaat door tien praktische strategieën om persoonlijke weerbaarheid en in team een boost te geven. De sportbeurs vindt plaats op vrijdag 17 november van 18 tot 23 uur in CC het SPOOR. Om 19 uur start de keynote van Ann Wauters. Het hele evenement is gratis, maar verplicht vooraf inschrijven voo

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.