Home > Tweede editie van succesvolle Boerenmarkt op bijzondere locatie in Avelgem komt eraan

Tweede editie van succesvolle Boerenmarkt op bijzondere locatie in Avelgem komt eraan

Geschreven op 3 mei 2023 om 05:57 door Mario De Wilde

Zin in een stukje Avelgemse perentaart of een lekker hoeve-ijsje? Kom op zaterdag 13 mei naar de Boerenmarkt in het centrum van Avelgem. Na het succes van een eerste editie organiseert de gemeente in het kader van de Week van de Korte Keten opnieuw een duurzame markt. Proef van verse producten, rechtstreeks afkomstig van jouw lokale boer of producent. Op de Boerenmarkt ontdek je een groot aanbod van (h)eerlijke streek- en seizoensproducten. Hier ben je zeker dat het product de kortste weg heeft afgelegd: van bij de boer of producent tot op je bord. Je koopt dus lekker én gezond.

Ideale gezinsuitstap
Een bezoekje aan de Boerenmarkt is de ideale gezinsuitstap. Voor de kinderen is er leuke animatie voorzien recht van de boerderij. Van een koe melken tot een spelletje ‘Wat is het?’ met groenten en fruit in de hoofdrol. De allerjongste boeren kunnen zich volledig uitleven op de Boerenmarkt.

Bijzondere locatie
De Boerenmarkt vindt plaats van 14 tot 19 uur in een authentieke hoeve in de Kerkstraat en de Kerkstraat zelf. Ideaal om de landbouwsfeer op te snuiven. De Kerkstraat zal voor deze gelegenheid verkeersvrij zijn.

Op de foto v.l.n.r.: Steffi Van Melkebeke en Sofie Laridon (ambtenaren lokale economie), schepen Caroline Valck en burgemeester Lut Deseyn

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.