Home > Twee te ontdekken Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards

Twee te ontdekken Oostendse hotels genomineerd voor Independent Hotel Awards

Geschreven op 2 maart 2024 om 07:26 door Mario De Wilde

Twee Oostendse hotels, Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, zijn genomineerd voor de gerenommeerde Independent Hotel Awards. Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide hotels bieden aan hun gasten. De Independent Hotel Awards selecteren jaarlijks de meest kwalitatieve onafhankelijke hotels in België en Nederland. Het feit dat Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende naast gerenommeerde namen zoals The Hoxton (Brussel), Pillows (Amsterdam), La Butte aux Bois (Lanaken) en Yalo (Gent) staan, benadrukt de buitengewone prestatie van beide Oostendse hotels.

De dubbele nominatie van Oostende, met Rosa Hotel en Les Cabanes d’Ostende, onderstreept ook de groeiende reputatie van de stad als een toonaangevende toeristische bestemming. “We zijn trots dat de kwaliteit van het hotelaanbod in onze stad opvalt. Dit bewijst dat Oostende zich qua hospitality aanbod kan meten met de internationale top. De afgelopen jaren is er door de sector aanzienlijk geïnvesteerd in renovaties en vernieuwingen in de logies, wat het brede aanbod absoluut ten goede komt”, aldus
burgemeester Bart Tommelein

De Independent Hotel Awards reikt prijzen uit in verschillende categorieën, Rosa Hotel werd geselecteerd in de categorie Beste Hotel Design. Cabanes d’Ostende werd dan weer genomineerd in de categorie Best Independent Hotel.

“We zijn vereerd om genomineerd te zijn voor de Independent Hotel Awards. De nominatie bevestigt onze visie op het belang van een unieke en inspirerende omgeving voor onze gasten. Deze nominatie is mede te danken aan de samenwerking met de gerenommeerde interieurarchitecten van 5AM, wiens creatieve visie en vakmanschap hebben bijgedragen aan het unieke karakter van het hotel. Samen hebben we een omgeving gecreëerd die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook de essentie van comfort en gastvrijheid belichaamt”, voegt Inge Decuypere van Rosa Hotel er aan toe.

“Deze nominatie is een belangrijke erkenning van de uitzonderlijke kwaliteit en gastvrijheid die beide we bieden aan onze gasten. We voelen ons bijzonder vereerd met de nominatie voor ‘Independent Hotel of the Year'”, besluit Youri Vandenberghe van Les Cabanes d’Ostende

Deze nominaties bevestigen dat Oostende niet alleen een aantrekkelijke bestemming is voor bezoekers, maar ook een plaats waar de kwaliteit van het hotelaanbod opvalt. Hotel du Parc en Burlington heropenden hun deuren na een uitgebreide renovatie. Het is ook uitkijken naar het nieuwe hotel dat er volgend jaar bij komt op de site van de SKY Towers.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.