Home > Tuincentra gesloten? Lente-in-je-kot: bloemen & planten aan huis leveren blijft mogelijk

Tuincentra gesloten? Lente-in-je-kot: bloemen & planten aan huis leveren blijft mogelijk

Geschreven op 20 maart 2020 om 20:33 door Mario De Wilde

Je tuin, terras of balkon onder handen nemen. Jezelf of je geliefden trakteren met een mooi boeket. Het kan nog steeds. Een aantal kwekers en verkooppunten bieden hun planten en bloemen aan via hun webshop. Je vindt ze overzichtelijk weergegeven per provincie op groenvanbijons.be. Ook in deze Coronatijden willen we goed voor onszelf en de anderen zorgen. We willen bijvoorbeeld nuttig bezig blijven en onze leefomgeving extra aandacht geven. De woonkamer voorzien van wat extra kleur met een boeket of een bloeiende kamerplant bijvoorbeeld, of het terras of balkon opfleuren. De lente start ook in de tuin en de plantenkwekers hebben alles in voorraad om je tuinplannen te helpen realiseren. Dankzij online verkoop via hun webshop kunnen je groenplannen toch nog doorgaan. Je vindt ze op groenvanbijons.be/webshops-buitenplanten

Zet je geliefden in de bloemetjes
Steek je geliefden die je nu op afstand moet houden een hart onder de riem en laat ze weten dat je aan hen denkt door hen een boeket te schenken. Heel wat bloemenverkooppunten hebben een webshop waar je je bestelling kan plaatsen. Je vindt ze op groenvanbijons.be/webshops-bloemenwinkels. Denk ook aan de gezondheidswerkers en tal van anderen die zich extra inspannen in deze moeilijke periode. Ook zij weten een fleurige blijk van waardering zeker te smaken.

Vlaamse siertelers bijstaan
Door bloemen en planten te kopen voor jezelf of anderen steun je ook de Vlaamse siertelers. Zij geven elke dag het beste van zichzelf om kwaliteitsvolle producten te produceren. Ze willen deze niet verloren zien gaan en halen er hun inkomen uit. Blijf bloemen en planten kopen en deel het blije gevoel dat dit geeft met #lenteinuwkot op je sociale media.

 

1 reactie

Verweire jeanine
Geschreven op 2020-03-26 11:04:38
Brengen jullie ook bloemen voor in bloembakken en potgrond aan huis

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.