Home > Traiteur & Take-Away Fons uit Sint-Pieters Brugse Ondernemer ‘Ik koop Lokaal’

Traiteur & Take-Away Fons uit Sint-Pieters Brugse Ondernemer ‘Ik koop Lokaal’

Geschreven op 18 juni 2021 om 09:04 door Mario De Wilde

Gisteravond 17 juni werd de Brugse ambassadeur van de ‘Ik koop lokaal’-actie bekendgemaakt. De uitreiking en de finale gebeurden door de gekende omstandigheden digitaal. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys zal binnenkort wel de trofee fysiek overhandigen aan winnaar ‘Traiteur en take-away Fons’ in de Blankenbergse Steenweg 31, Sint-Pieters.

Traiteur & Take-Away Fons is gelegen te Sint-Pieters en vierde eind april zijn eerste halfjaar bestaan! Een nieuwe zaak dus, met al veel enthousiaste klanten (zie Google, website en social media). Kim staat er achter het fornuis, ze studeerde af aan Ter Groene Poorte en kookt al jaren met passie voor haar vak. Elke dag maakt ze tal van verse dagschotels en bereide gerechten. David verzorgt de Take-Away, belegde op steen gebakken broodjes, trendy salade bowls, wraps, soepen, yoghurt bowls, smoothies enz zo veel meer en bediend met veel plezier de klanten in de winkel. Bij Fons werken ze met producten van lokale klein- en groothandels. Lokaal kopen is nu meer dan ooit belangrijk, elkaar steunen. Kim en David van Fons willen met veel plezier en enthousiasme “ik koop lokaal” meer in de kijker zetten. In ieder geval wensen we Kim en David van harte proficiat met het behalen van hun prijs.

Foto Marc Van Iseghem

1 reactie

Murielle
Geschreven op 2021-06-18 10:20:20
Proficiat,altijd mega lekker,veel keuze en vooral goede prijs!!ik ben niet zo voor bereide gerechten,maar deze smaken meer dan ooit en naar trog,nog!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.