Home > Torhout zoekt medewerkers om bestuur seniorenraad te verstevigen

Torhout zoekt medewerkers om bestuur seniorenraad te verstevigen

Geschreven op 25 maart 2019 om 15:00 door Mario De Wilde

Een nieuwe legislatuur betekent een nieuwe Stedelijke adviesraad voor senioren (SAR). Wil je lid worden van de SAR van Torhout als geïnteresseerde senior of wil je je seniorvereniging vertegenwoordigen? Aarzel dan niet om aan te sluiten! Nu de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd is, worden de adviesraden immers opnieuw samengesteld. De SAR is een stedelijke adviesraad die advies uitbrengt over alles wat senioren aanbelangt en die activiteiten ontplooit die het welzijn van senioren in de hand werkt. Vanaf deze legislatuur willen we naast senioren die aangesloten zijn bij een vereniging ook senioren betrekken die geen lid zijn van een seniorenvereniging. De SAR bestaat uit 3 instanties, de algemene vergadering, het dagelijks bestuur en diverse werkgroepen. Het hoofddoel van de algemene vergadering is mensen samenbrengen over alles m.b.t. senioren en informatie uit te wisselen over het Torhoutse seniorenlandschap. Vanuit de algemene vergadering kunnen ook adviezen afgeleverd worden aan het lokaal bestuur.
De dagelijkse werking van de SAR ligt in handen van het dagelijks bestuur dat o.a. bestaat uit een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris.
Werkgroepen worden opgericht voor de verschillende activiteiten georganiseerd door de SAR.
Ben je geïnteresseerd om bij te dragen aan het seniorenbeleid in Torhout en wil je lid worden van de SAR? Stel je dan zeker kandidaat vóór 02 april 2019 via mail naar Christelle.demoor@torhout.be of via brief gericht aan het Lokaal Bestuur Torhout, t.a.v. Christelle Demoor, Aartrijkestraat 11/B, 8820 Torhout.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.