Home > Toneelgroep ’t Open Deurtje uit Brugge start de kerstperiode morgen met hun Warme Kerstmarkt

Toneelgroep ’t Open Deurtje uit Brugge start de kerstperiode morgen met hun Warme Kerstmarkt

Geschreven op 13 december 2019 om 17:08 door Mario De Wilde

Toneelgroep ’t Open Deurtje vzw organiseert ook dit jaar naar goede gewoonte een kerstmarkt. Deze gaat door op 14 december van 13 u tot 18 u in Zaal De Violier, Violierstraat 7, 8000 Brugge. De theatergroep bestaat uit een 20-tal jongvolwassenen, waarvan de leeftijden variëren tussen 13 en 30 jaar. Samen zetten ze hun schouders onder ‘De Warme Kerstmarkt’. Elke persoon die iets wenst te verkopen t.v.v. een goed doel, is welkom bij ’t Open Deurtje. De standhouders hoeven geen standgeld te betalen en de opbrengst die ze verwerven op de kerstmarkt is volledig voor het goede doel dat de standhouder steunt. Op die manier probeert ’t Open Deurtje hun steentje bij te dragen voor De Warmste Week.

Het Vrolijke Konijnenhol, Clinidogs International, vzw de Kleine Held en Katan zijn slechts enkele voorbeelden van de standhouders die van de partij zullen zijn. Wie graag ook nog een plaatsje heeft op De Warme Kerstmarkt, kan nog steeds contact opnemen met ’t Open Deurtje vzw.
Zaal De Violier wordt voor de gelegenheid volledig ondergedompeld in de kerstsfeer. Er is een kerstdorp te zien en je kan de Noordpool bezichtigen. Je kan natuurlijk ook gewoon langskomen om de perfecte kerstfoto te nemen in de echte slee van de Kerstman. Wie dit wil kan ook op de foto met hem of met Olaf van Frozen. Voor de allerkleinsten heeft de Kerstman een cadeautje in petto. Ook de grote brave mensen mogen een gratis tas koffie of thee komen drinken. Uiteraard gaat dit alles door op het ritme van de kerstmuziek. Tenslotte kan iedereen uitblazen van het kerstshoppen in de cafetaria waar je bediend zal worden door de elfjes van de kerstman.  Burgemeester Dirk De Fauw komt alvast langs op de Warme Kerstmarkt om de goede doelen een hart onder de riem te steken. Wie weet gaat ook hij samen met de Kerstman op de foto in de slee…
De kerstmarkt van ’t Open Deurtje vzw gaat door op zaterdag 14 december van 13 u tot 18 u in Zaal De Violier, Violierstraat 7 in Brugge.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.