Home > Toeristische fotofietszoektocht in Zonnebeke & Ieper opnieuw een succes. Dit zijn de winnaars

Toeristische fotofietszoektocht in Zonnebeke & Ieper opnieuw een succes. Dit zijn de winnaars

Geschreven op 27 oktober 2021 om 13:33 door Mario De Wilde

Voor het zesde jaar op rij organiseerde Zonnebeke een toeristische zomerfietszoektocht. Dit jaar werkte de toeristische dienst hiervoor samen met stad Ieper. Langs een traject van 44,5 kilometer via het Fietsnetwerk Westhoek werd het een uitdaging om onderweg alle foto’s te herkennen in de bijzondere landschappen. Net geen 500 speurneuzen gingen de uitdaging aan. Instappen kon eender waar op de lus. Wie de ruim 44 km niet ineens wilde afwerken, kon de zoektocht splitsen in twee kleinere trajecten van 25 en 35 kilometer.
De deelnemers die de uitdaging aangingen, speurden onderweg het landschap en de gebouwen af om alle foto’s vanop het deelnameformulier terug te vinden en in de juiste volgorde te plaatsen. De fietszoektocht was te verkrijgen bij de organiserende diensten voor toerisme van Zonnebeke en Ieper, verschillende lokale horecazaken en aan de blokpalen op de
marktpleinen in Groot-Zonnebeke. Bijna 500 deelnemers trokken op pad. Vijftig procent van de deelnemers had het uiteindelijk bij het juiste eind. Een schiftingsvraag gaf uiteindelijk de doorslag.

Sven Jooren uit Vleteren ging naar huis met de hoofdprijs ter waarde van 120 euro. De andere negen winnaars konden ook rekenen op een Zonnebon of Ieperse Kadobon.
Winnaars
Sven Jooren uit Vleteren, Hanne Hauspie uit Beselare, Anouck Lemine uit Hollebeke, Wilfried en Steve Allaeys uit Poperinge, Mieke Cornette uit Ieper, Viviane Decaluwé uit Oostkamp, Bernardine Monteyne uit Ieper, Jeroen Laseure uit Nieuwkerke en Nico

2 reacties

Geert Vanlerberghe
Geschreven op 2021-12-08 10:27:23
Mogen wij eens de oplossingen krijgen ook van de schiftingsvraag.
Oswald Vandenbroucke
Geschreven op 2021-11-23 18:41:29
graag hadden we de uitslag va de foto's en het antwoord van de schiftingsvraag gekend MVG Oswald Vandenbroucke

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.