Home > Titeca uit Roeselare wint twee awards in één klap

Titeca uit Roeselare wint twee awards in één klap

Geschreven op 17 december 2021 om 08:28 door Mario De Wilde

Onlangs kregen ze op de hoofdzetel van Titeca pro accountants & experts te Roeselare, op het onverwachts, een delegatie van Exact over de vloer met schitterend nieuws! Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Ze staan in voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden ze ook specifieke sectoroplossingen. Eén van hun producten is Exact Online: het meest gebruikte boekhoudprogramma voor KMO’s waarvan ook Titeca gebruik maakt. Het afgelopen jaar zette Titeca als expert in accountancy en gespecialiseerd advies sterk in op het verder professionaliseren van hun dienstverlening en dat werd nu beloond met twee prestigieuze awards van Exact:
De Officium Universalis Award
De Officium Universalis Award wordt uitgereikt aan de Belgische accountantskantoren die zich het meest hebben onderscheiden op het vlak van ondersteuning en innovatie! De winnaars hebben aan hun klanten getoond dat ze een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld. En dat ze met hun dienstverlening klanten helpen om succesvol te zijn en hun groei te maximaliseren. De winnaars van de Officium Universalis Award worden bepaald aan de hand van een bevraging bij meer dan 10.000 ondernemers die wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. De ondernemers beoordelen de dienstverlening en de ondersteuning van hun accountantskantoor.
Op basis van die resultaten worden de vijf beste kantoren van België geselecteerd die zich volgens hun klanten onderscheiden op het vlak van dienstverlening, sectorkennis en hun rol in het succes van hun bedrijf.

De Officium Universalis Award staat voor het meest complete accountantskantoor, verkozen door de klanten. De winnaars worden erkend als vooruitstrevende en toonaangevende kantoren in de sector. Op basis van de inzichten uit het onderzoek bij de ondernemers wordt duidelijk welke kantoren het meest voldoen aan de verwachtingen die de ondernemers hebben van hun accountant. De award helpt ook om als een aantrekkelijke werkgever te worden gezien en zo meer talent aan te trekken. Een heel mooie bekroning voor Titeca Pro Accountants & Experts voor het geleverde werk de af

De Gouden Luca
Exact wil alle accountants- en boekhoudkantoren die onze software beschouwen als een strategische keuze bedanken voor hun – vaak lange – relatie met Exact. Om dit tot uiting te laten komen werd de Gouden Luca in het leven geroepen. Elk kantoor dat in de afgelopen jaren klanten heeft aangeraden om met Exact te werken ontvangt in december 2021 een van de vier edities van de Gouden Luca. De Luca verschijnt in verschillende kleurniveaus die oplopen van rood, blauw, paars tot de hoogste status: zwart. Het is het zwarte ofwel het hoogste niveau van de Gouden Gouden Luca dat Titeca pro accountants & experts mocht ontvangen.

Met trots namen Katrien Naert (IT Manager), Marc De Moor (Business Partner – vennoot) en Fabian Missinne (CEO – vennoot) beide awards in ontvangst. 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.