Home > Tinkelbel, Mickey en Doornroosje meren vandaag voor het eerst aan in Zeebrugge

Tinkelbel, Mickey en Doornroosje meren vandaag voor het eerst aan in Zeebrugge

Geschreven op 1 augustus 2022 om 11:30 door Mario De Wilde

Vandaag is het een echte topdag voor Disney-fanaten, want dan meert het cruiseschip Disney Magic voor het eerst ooit aan in Zeebrugge. Alhoewel…. Wie geen kaartje of voucher van het schip heeft zal weinig merken van de gekende Disney-figuren want alles speelt zich af aan boord. In ieder geval wordt het ook de volgende dagen druk aan de cruiseterminal van Zeebrugge (en bij uitbreiding ook in Brugge zelf) want nagenoeg elke dag meert er een groot cruiseschip aan. In ieder geval vertrekt deze namiddag het Disney-schip alweer naar een volgende bestemming.

Alsof Tinkelbel zelf met wat elfenstof deze cruiseschepen uit het niets op de oceaan van Nooitgedachtland toverde…zo kun je de cruiseschepen van Disney Cruise Line het beste omschrijven. Met Disney Cruise Line is het hele gezin verzekerd van spectaculair entertainment en een ongeëvenaarde ontspanning. Ontdek de cultuur van de Middellandse Zee, de historische monumenten van Noord-Europa en zelfs de schitterende zandstranden van de Caribbean. Dit is dé kans om alle bijzondere bestemmingen die op je bucket-list staan te bewonderen! En het mooiste is dat je elke avond weer ‘thuiskomt’ op het schip. Een en al magie in een sprookjesachtige Walt Disney-setting. Het zal je dan ook niet verbazen dat Disney elk jaar duizenden gezinnen met kinderen met open armen verwelkomt. Daarnaast is de animatie aan boord van topkwaliteit voor zowel jong als oud.

Stap aan boord en ontdek wat Disney Cruise Line cruises zo bijzonder maakt. Broadway Disney-shows, vuurwerk en de nieuwste Disney-films… dit is ‘The happiest place on earth’! En maak je maar geen zorgen, er zijn ook exclusieve adult-only areas. De kinderen hebben een heel dek voor henzelf, terwijl de volwassenen zich heerlijk kunnen ontspannen in de zones die speciaal voor hen bestemd zijn. Een Cruise met Disney Cruise Line mag je niet missen, want Disney maakt het verschil!

Faciliteiten aan boord
De schepen van Disney Cruise Line zijn middelgroot en ingericht in traditionele Disney-stijl. De schepen beschikken over veel faciliteiten, waarbij ruime aandacht aan en ruimte voor kinderclubs in verschillende leeftijdscategorieën wordt besteed. Op ieder schip zijn minimaal drie zwembaden aan boord, populair zijn onder meer Mickey’s Pool met glijbanen en Goofy’s Pool met een groot tv-scherm. Ook is het mogelijk om even helemaal tot rust te komen in de uitgebreide Sense Spa & Salon, shoppen in de winkeltjes, een Walt Disney Theatre bezoeken en een het Buena Vista Theatre mag er natuurlijk niet aan ontbreken.

Magische diners in Disney-stijl
Al even sprookjesachtig is het diner dat bij Disney Cruise Line met de enige echt Disney-magie wordt omgeven. Je dineert in 3 unieke themarestaurants door middel van ‘rotation-dining’. Dit wil zeggen dat je iedere avond in een ander restaurant dineert, zelfs je persoonlijke ober roteert met je mee. Op deze manier ben je zeker van een ongeëvenaarde en persoonlijke bediening. Restaurant Lumiere’s heeft een Disney’s ‘Beauty and the Beast’ -thema, restaurant Cabanas een Caribisch thema à la Pirates of the Caribbean en het bijzondere Animator’s Palate verandert tijdens het diner van zwart-wit naar kleur, waarbij ook de kleding van de obers meekleurt. Daarnaast is er een specialiteitenrestaurant Palo (met toeslag en ‘adults only’) met Italiaanse keuken, Pinocchio’s Pizzeria en snackbar Goofy’s Galley.

Disney-entertainment van topniveau
Het entertainment aan boord van Disney Cruise Line is van topniveau. Zo word je welkom geheten door Mickey himself! Het is zelfs mogelijk om te ontbijten of te dineren met de Disney- figuren. En natuurlijk geniet je van de beste Disney-shows aan boord waaronder originele Disney-musicals zoals Disney Dreams… An Enchanted Classic. In het Walt Disney Theatre of het Buena Vista Theater kun je de nieuwste Disney-films zien, sommige zelfs in 3D. Naast vele activiteiten gedurende de dag, word je in de avond uitgenodigd voor de spectaculaire piraten show, een feestje op het dek en als kerst op de taart een spetterende vuurwerkspektakel.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.