Home > Tineke Serru Van ExtraPower uit Beernem verkozen tot West-Vlaamse Jonge Ondernemer

Tineke Serru Van ExtraPower uit Beernem verkozen tot West-Vlaamse Jonge Ondernemer

Geschreven op 31 maart 2023 om 08:05 door Mario De Wilde

Gisteravond werd in Kortrijk Expo bekendgemaakt wie de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2023 is.
Uit vier kandidaten kwam Tineke Serru van ExtraPower, Beernem als winnaar uit de bus en mocht ze de trofee van West-Vlaamse Jonge Ondernemer in ontvangst nemen. De andere drie kandidaten waren Jonathan Goderis van Keypoint, Caroline Vercauteren van BonMush en Maxim Lambert van Petit Baron.

De JCI West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is een jaarlijks terugkerend event. Hierbij wil JCI de ondernemingszin van jonge ondernemers extra onder de aandacht brengen. De voorrondes worden georganiseerd op provinciaal niveau. De winnaar van de West-Vlaamse award stoot door naar de finale van de Vlaamse award.
ExtraPower Als professionele B2B-partner ontwerpt, bouwt en onderhoudt Extra Power installaties voor zonne-energie. Vanuit onze kennis en expertise begeleiden we grote en kleine bedrijven naar een rendabel en duurzaam energiebeleid.

Door de sterk toenemende vraag naar laadpalen zetten we onze kennis en expertise ook in de markt in. Dat doen we via de installatie van laadstations op bedrijfsterreinen en/of parkings. Hiervoor werken we bewust met slimme laadpalen, die de opgewekte zonne-energie zoveel mogelijk lokaal verbruiken op de juiste momenten.
Quote Tineke Serru: “Doe wat je belooft. Het is de best mogelijke garantie op goede communicatie én een maximale klantentevredenheid”.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.