Home > Tilly Maes (21) uit Snaaskerke/Gistel te duchten finaliste voor Miss Fashion 2024

Tilly Maes (21) uit Snaaskerke/Gistel te duchten finaliste voor Miss Fashion 2024

Geschreven op 8 september 2023 om 07:52 door Mario De Wilde

De 21-jarige Tilly Maes uit Snaaskerke/Gistel ontpopt zich als een te kloppen finaliste van Miss Fashion 2024. In het dagelijks leven werkt ze als burger bij de Belgische/Nederlandse Marine in de Navy Academy te Oostende. Bijzonder is dat ze eveneens afgestudeerd is als schoonheidsspecialiste. Het overige laten we Tilly zelf vertellen: “In mijn vrije tijd ga ik fitnessen en geef ik als vrijwilliger watergewenning aan kleine kindjes. Vroeger heb ik altijd op een hoog niveau in een wedstrijdteam gedanst. Met dit team heb ik een klein deel van de wereld gezien. We hebben onder andere in Macau (China) en Praag gedanst. Door corona ben ik met pijn in het hart moeten stoppen omdat de kans op blessures te groot was. Ik heb scoliose en dit was dan ook de reden om te stoppen. Terug op hoog niveau dansen ging te belastend zijn voor mijn rug.”

“De reden waarom ik meedoe aan Miss Fashion is niet zomaar… Ik zou graag HSP of hoogsensitief persoon meer in de kijker willen zetten en daarbij met mijn deelname het gezicht worden voor mensen met HSP. Zelf ben ik ook hoogsensitief en heb nog vaak de indruk dat niet veel mensen weten wat dit is. Ik wil omgevingen zoals scholen verbeteren. Op een paar scholen heb je tegenwoordig een ruimte waar jongeren kunnen bidden, waarom kan dit niet voor mensen met ADHD, Autisme, HSP, … ook gedaan worden gewoon een ruimte waar bijna niets van prikkels zijn. Een ruimte zelf voor andere jongeren die even willen ontsnappen aan de drukte van de school. Dit kan op verschillende locaties gedaan worden. Met mijn deelname wil ik dit taboe (dit is nog steeds een taboe) doorbreken en mensen zoals mij helpen.”

Wil je Tilly helpen? Stem dan nummer 20 via de website van Miss Fashion www.missfashion.be Stemmen is volledig gratis en je kan per toestel éénmaal stemmen. Dus stem via tablet, computer, gsm, … en trommel uw vrienden en familie op. Stemmen duurt maar 30 seconden. Met jullie stem kan Tilly People’s Choice worden en krijgt ze automatisch een plaatsje in de top 10.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.