Home > Ticketverkoop Supercup Club Brugge-RC Genk start morgen

Ticketverkoop Supercup Club Brugge-RC Genk start morgen

Geschreven op 7 juli 2021 om 14:16 door Mario De Wilde

Net voor de start van het nieuwe seizoen kruisen de protagonisten van het afgelopen seizoen nog één keer de degens. Back 2 Back Champion Club Brugge neemt het op tegen bekerwinnaar KRC Genk in een rechtstreeks duel met als inzet: De Supercup.
De verkoop voor deze topaffiche start donderdag 8 juli om 10u00 via tickets.clubbrugge.be. Door de nog steeds geldende coronamaatregelen zullen de tickets enkel beschikbaar gesteld worden voor thuissupporters én enkel voor abonneehouders.

Er zijn drie prijscategorieën: Tickets voor de Noord- & Zuidtribune alsook de Oosttribune (beneden) en de Westtribune (beneden) kosten 10 euro. Tickets in de Oosttribune in de bovenring kosten 15 euro en in de Westtribune bovenring 20 euro.

Bubbels van maximum 8 personen aanmaken is verplicht. Bestel jij voor je bubbel, zorg dan dat je voor iedere abonneehouder zijn/haar naam en ClubID Card nummer (terug te vinden rechtsonderaan jouw abonnement of in de APP onder ClubID) bij de hand hebt. Hoe groter de bubbels, hoe meer supporters we in het stadion kunnen plaatsen! De fan die de bestelling plaatst krijgt alle tickets toe gemaild en kan deze op zijn beurt verdelen in zijn of haar bubbel. Meer informatie over de bubbelregistratie voor de eerste competitiematch(en) met beperkt publiek volgt later deze maand.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.