Home > Ticketmatic en Vriendenpas in Cultuurcentrum de Brouckere van Torhout

Ticketmatic en Vriendenpas in Cultuurcentrum de Brouckere van Torhout

Geschreven op 2 augustus 2021 om 08:46 door Mario De Wilde

Cultuurcentrum de Brouckere in Torhout komt dit seizoen met twee nieuwigheden. Zo schakelt het over op Ticketmatic (een nieuw ticket- en communicatiesysteem) en lanceert het, ter vervanging van het abonnementensysteem, de vriendenpas. “Met Ticketmatic wil het Cultuurcentrum niet alleen verder inzetten op digitalisering, gerichte communicatie en klantvriendelijkheid, maar ook op duurzaamheid’, aldus Lieselotte Denolf, schepen van cultuur. “Ticketmatic biedt heel wat nieuwe mogelijkheden zoals het uploaden van tickets op de smartphone of in de Ticketmatic-app”, vult Aukelyn Allary, directeur van Cultuurcentrum de Brouckere, aan.

En er is meer. In één beweging wordt – ter vervanging van het abonnementensysteem – een vernieuwend, actueler en klantvriendelijker kortingssysteem, de vriendenpas, geïntroduceerd. “We merken dat niet alle bezoekers al hun tickets willen kopen aan het begin van het seizoen, maar toch goeie klant zijn. Daarom hebben we een actueler kortingssysteem uitgewerkt”, licht Lieselotte Denolf toe.

Het Cultuurcentrum komt hiermee dus tegemoet aan de wensen van de bezoekers: met de vriendenpas kan er doorheen het hele seizoen tickets gekocht worden met de vriendenpaskorting van 3 euro per voorstelling. “Het Cultuurcentrum wil zijn vrienden beter leren kennen, nieuwe vrienden maken en zijn vrienden verwennen”, verklaart Aukelyn Allary.

Met de vriendenpas krijgt de bezoeker niet alleen korting op de voorstellingen – en dat vanaf de eerste voorstelling waarvoor tickets aangekocht worden – maar kan hij of zij bovendien van tijd tot tijd genieten van een leuk extraatje in de vorm van extra korting, een gratis voorstelling,…De vriendenpas is persoonlijk, kost 6 euro (na aankoop van 2 tickets is de pas dus al terugbetaald) en kan zowel online, als aan de balie aangekocht worden. Voor -26-jarigen en EDC-houders is de vriendenpas gratis.

De online ticketverkoop van het Cultuurcentrum start op zaterdag 21 augustus om 9 uur stipt. Het volledige aanbod is te vinden op www.ccdebrouckere.be. De nieuwe brochure kan afgehaald worden aan de balie van het Cultuurcentrum.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.