Home > Thuiszorgwinkel Brugge: welkom in een wereld vol oplossingen.

Thuiszorgwinkel Brugge: welkom in een wereld vol oplossingen.

Geschreven op 2 april 2019 om 13:45 door Mario De Wilde

Thuiszorgwinkel Brugge heropende onlangs zijn deuren. Het nieuw winkelconcept is helemaal afgestemd om jullie nog beter te kunnen helpen. Voortaan kan je op één adres met alle vragen over gezondheid en zorg. In Thuiszorgwinkel vind je onder het hoorcentrum Aurilis, een uitleendienst voor medische hulpmiddelen en een uitgebreid aanbod van gespecialiseerd advies. Een bandagist, mobiliteitsverstrekker, orthopedist, incontinentie specialist, voetspecialist, woningadviseur en audioloog zorgen voor een complete dienstverlening. De professionele winkeladviseurs bieden discrete begeleiding en advies op maat van elke klant.
Ingericht op jouw maat
Thuiszorgwinkel verenigt diverse specialismen onder een dak. Onze informatie en expertise met jou delen staat centraal: de meest geschikte oplossing stellen wij pas voor nadat we naar je verhaal hebben geluisterd.
Herkenbaarheid voorop
Huiselijkheid, beleving en privacy staan centraal. In onze nieuwe winkelinrichting vertrekken wij van een positieve benadering van elke klant. Ons aanbod is opgedeeld in grote groepen, die we duidelijk benoemen. Zo weet je als klant meteen waar je wat kan vinden. Met overzichtelijke pictogrammen, grote foto’s en benamingen als Stevig gesteund, Moeder en kind, Snel ontleend, Comfort in Huis en Goed Gezien vind je meteen je weg. Op beeldschermen brengen we informatie over onze diensten, producten en acties. Deze manier van presentatie trekken we door in onze folders, advertenties en ons TIZ Magazine. Dat maakt de herkenbaarheid nog groter.
Snel en accuraat geholpen
Je kan om verschillende redenen naar Thuiszorgwinkel komen. Om snel een bestelling af te halen, om iets te ontlenen of omdat je vanuit een bepaald probleem op zoek bent naar advies en een oplossing. Elke reden vraagt een andere benadering. In het nieuwe winkelconcept passen we de inrichting en dienstverlening volledig aan je specifieke wensen aan.
Bepaal je keuze aan de infokiosk
Als je in de winkel komt, meld je je eerst aan bij een infokiosk. Daar heb je de keuze tussen verschillende opties: terugbrengen/ophalen materiaal, afspraak maken, informatie, advies, enz. Afhankelijk van je keuze word je dan naar een bepaalde balie door verwezen. Als je onmiddellijk weet wat je wil of iets komt terugbrengen, kan je gebruik maken van de snelkassa. Als je advies wil, helpt een van onze specialisten je in een afzonderlijke en discrete klantenzone. De uitgestalde hulpmiddelen kan je in de meeste gevallen uittesten. Als je toch nog even moet wachten, kan je dit doen aan een van onze belevingstafels waar je een koffie kan drinken en informatie kan doornemen in afwachting dat onze gespecialiseerde medewerker je meeneemt naar een afzonderlijke ruimte om naar je verhaal te luisteren.
Kom en beleef het zelf: Thuiszorgwinkel Brugge in de Legeweg 154, Hoge Express te 8200 Sint-Andries Brugge

1 reactie

Jeannineestdagh
Geschreven op 2021-09-23 00:02:08
Hebben jullie een difiseur voor essentiële parfum zo als eucalyptus. Of citroen en lavendel voor in huis

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.