Home > Terre Bleue verhuist naar nieuwe winkel vlakbij de markt van Brugge

Terre Bleue verhuist naar nieuwe winkel vlakbij de markt van Brugge

Geschreven op 5 december 2019 om 11:24 door Mario De Wilde

Modehuis Terre Bleue opent begin december in Brugge een nieuwe winkel. De concept store die voorheen gevestigd was in de Steenstraat, verhuist naar de Eiermarkt nummer 3. Terre Bleue neemt haar intrek in het voormalige pand van Frederiek van Pamel, de gekende florist. Met dit toonaangevend pand op een toplocatie kiest het merk voor een winkel met een uniek karakter en historie.
De mooie gevel met grote raampartijen zal niet alleen de etalage extra in de kijker zetten, maar geeft ook een maximale uitstraling aan het merk. Deze aparte locatie is bovendien zeer bereikbaar voor de shoppers.

De nieuwe winkel zal 160 vierkante meter tellen en zal ingericht zijn volgens het nieuwe winkelconcept met focus op branding en storytelling. Aan de hand van moodboards met schetsen en patronen zal het verhaal van het merk centraal staan. Door te opteren voor kwalitatieve en natuurlijke materialen, zetten ze bovendien een uitnodigende customer experience neer. Laat je inspireren door de dames- en herencollectie die gecureerd worden in verschillende corners in de boetiek. “De nieuwe winkel, die begin december de deuren opent in Brugge, is uniek door zijn locatie en omvang”, vertelt Peter Perquy, CEO van Terre Bleue.  “In het karaktervolle pand waar voorheen Frederiek van Pamel huisde, kiezen we alweer voor een A-locatie. Hiermee versterken we de aanwezigheid van ons belevings- en winkelconcept in de regio.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.