Home > Te harde wind: Oostende annuleert z’n eindejaarsvuurwerk voor vanavond

Te harde wind: Oostende annuleert z’n eindejaarsvuurwerk voor vanavond

Geschreven op 31 december 2022 om 12:15 door Mario De Wilde

Het eindejaarsvuurwerk van vanavond zaterdag 31 december in Oostende zal wegens de weersomstandigheden niet afgeschoten worden. De weerkaarten voorspellen voor deze avond 40 tot 60 km/u en kans op neerslag. Dit is geen ideale scenario om een veilig eindejaarsvuurwerk af te schieten.

Alle andere eindejaarsactiviteiten zullen natuurlijk wel plaatsvinden. Kursaal Oostende maakt zich op voor een memorabele avond met NYE Deluxe en ook de Oostendse Langestraat is klaar voor een feestavond. Verschillende Oostendse restaurants bieden een speciaal eindejaarsmenu aan, wat ervoor zorgt dat er heel wat mensen hiervoor kiezen. Ook de hotels spreken van een zeer hoge bezettingsgraad, die zo goed als volzet geboekt zijn.

Winter in Oostende

Tijdens de kerstvakantie kun je in Oostende ook nog verschillende andere gezellige bezienswaardigheden ontdekken. Kijk binnen in het Huis van de Kerstman, kom kerstshoppen of verdwaal in een kerstboomdoolhof op het strand. Nagenieten van een gezellige dag doe je op de vernieuwde schaatspiste in het Leopoldpark, omringd door meer dan 50 chalets op Winter in het Park. Echte durvers kunnen het ijskoude zeewater trotseren tijdens de Nieuwjaarsduik op 7 januari. Een bezoek aan het James Ensorhuis plan je ook best vooraf, want de interesse is ook deze vakantie opnieuw zeer groot.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.