Home > Talent Spurs haalt nu ook Bram Bogaerts naar Kortrijk

Talent Spurs haalt nu ook Bram Bogaerts naar Kortrijk

Geschreven op 17 juni 2024 om 07:39 door Mario De Wilde

House of Talents Spurs heeft zich nu ook versterkt met Bram Bogaerts. De 25-jarige forward van 1.98m speelde vorig seizoen bij Luik. Bram speelde in de jeugd van​ St.-Amands,​ Bornem​ en​ Aartselaar voordat hij zich in 2014 aansloot bij​ Kangoeroes Mechelen. Hij maakte er in 2016 zijn debuut bij de eerste ploeg. In vijf seizoenen speelde hij er 87 wedstrijden.

In 2021 maakte hij de overstap naar​ Liège Basket​ waarmee hij een paar weken terug de halve finale van de Belgische play-offs haalde. In de winstmatch bij de latere kampioen Oostende scoorde hij liefst 18 punten. Bram speelde vorig seizoen bij Luik 43 matchen waaronder die in European North Basketbal League. Coach Johan Roijakkers: ‘Met Bram voegen we een speler toe aan onze selectie met veel ervaring in de BNXT. Bram kan op meerdere posities verdedigen en kan aanvallend zowel op de 3 als de 4 spelen.’

Eerder al werd bekend gemaakt dat ook de Amerikanen Eric Reed Jr en Robbie Beran, de Belgen Sam Hofman, Sean Pouedet, Niels De Ridder en de jonge talenten Kobe Grymonprez, Flint Waleson en Matt Rotsaert deel zullen uitmaken van de Spurs-kern voor de volgende BNXT-campagne.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.