Home > ’t Hovenierke uit Zedelgem en Hoeve Lambrecht-Baart uit Sint-Eloois-Vijve Groente- en Fruitambassadeurs 2024

’t Hovenierke uit Zedelgem en Hoeve Lambrecht-Baart uit Sint-Eloois-Vijve Groente- en Fruitambassadeurs 2024

Geschreven op 12 juni 2024 om 13:43 door Mario De Wilde

Zopas werden de winnaars van de Groente- en Fruitambassadeur 2024 gelauwerd in drie categorieën: buurtsupers, speciaalzaken/marktkramen en nieuw deze editie, de categorie hoevewinkels. De wedstrijd, die voorheen bekend stond als Groentevakman, is ondertussen al aan zijn tiende editie toe en is een initiatief van VLAM in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be, Coöperatie Hoogstraten, BelOrta en REO Veiling en met de steun van Euro Pool System.

In de categorie speciaalzaken/marktkramers werd ’t Hovenierke uit Zedelgem bekroond met de titel Groente- en Fruitambassadeur 2024. Groenten & fruit Vandeputte – De Smet eindigde op de zilveren plaats en Groenten & fruit Isabelle behaalde brons.

In de categorie hoevewinkels sleept Hoeve Lambrecht-Baart uit Sint-Eloois-Vijve de titel van Groente- en Fruitambassadeur 2024 in de wacht. Zilver is voor Fruithoeve ’t Beurtegoed uit Sint-Eloois-Winkel en brons voor Kwekerij Demedts – De Mey uit Gits.

Een uitnodigende groente- en fruittoog is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke groente- en fruittoog krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten. Met de wedstrijd ‘Groente- en Fruitambassadeur’ willen VLAM en zijn partners de versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten en fruit van bij ons in de kijker te zetten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.