Home > SWEET-SWITCH® uit Torhout voegt 90% extra donkere chocolade toe aan reeds uitgebreid aanbod

SWEET-SWITCH® uit Torhout voegt 90% extra donkere chocolade toe aan reeds uitgebreid aanbod

Geschreven op 24 augustus 2023 om 07:53 door Mario De Wilde

SWEET-SWITCH® is al jaren hét suikervrije merk bij uitstek. Het Belgisch bedrijf, gevestigd in Torhout, is de referentie voor suikervrije producten en producten met een verlaagd suikergehalte. Het gamma van SWEET-SWITCH® omvat echt alles wat chocolade, koekjes, snoep en spreads omvat. “De toevoeging van de 90% Extra Donkere Chocolade is een nieuw hoogtepunt voor het suikervrij genot”, aldus Sven Algoet, de oprichter en CEO van SWEET-SWITCH®, “We presenteren het dan ook met trots aan de wereld. We begrijpen dat veel mensen dagelijks bezig zijn met gezonde en evenwichtige levensstijl zonder te moeten inboeten aan genot, en deze chocolade is ons antwoord aan die behoefte.”

De 90% Extra Donkere Chocolade is niet alleen suikervrij maar heeft ook een cacaogehalte van 90%, daarmee biedt deze nieuwe toevoeging aan het assortiment een dieper en complexer smaakprofiel dat de ware diepte van pure cacao onthult. De chocolade is vrij van suikers en gluten, vegan en bevat bovendien ook geen palmolie. De chocolade is geschikt voor diabetici en personen die een KETO-dieet volgen.

 

 

5 reacties

SWEET-SWITCH
Geschreven op 2023-08-28 08:30:39
Dag Werner, Nicole, Lotte & Ronny, Bedankt voor jullie enthousiasme over onze producten! Je kan ons volledige gamma vinden op www.sweet-switch.com. Deze kunnen online besteld worden. Daar kan je ook de specificaties en de prijzen vinden. In ons assortiment kan je naast chocoladetabletten, ook chocolade truffels, snoepen en koeken vinden. Uiteraard allemaal suikervrij! 😉 Goed nieuws, Werner! We hebben ook suikervrije hazelnootpasta (choco). Deze kan je ook op onze webshop vinden. Bij verdere vragen kan je steeds contact opnemen via info@sweet-switch.com. 🍫❤️ Smakelijke groetjes, team SWEET-SWITCH
Werner
Geschreven op 2023-08-25 18:52:13
Bestaat er ook suikervrije choco?
Nicole Decloedt
Geschreven op 2023-08-25 18:49:16
Wa zijn de prijzen daarvan? Waar kan dat gekocht worden? Graag nog wat info: Nicole Decloedt uit Brugge
Lotte Verkindere
Geschreven op 2023-08-25 14:33:41
We moeten allebei opletten met wat we eten, vooral op vlak van desserts is dat niet altijd gemakkelijk. Daarom dat ik zo blij ben dat ik dit alternatief gevonden heb. Een mooie inspanning van de bedenkers. Lotte Verkindere en partner Menno.
Ronny Wallaeys, Ieper
Geschreven op 2023-08-25 14:31:21
Dat was me totaal onbekend. Blij dat ik het ontdekt heb. Ziet er een lekker gamma uit. Waar kan ik die kopen? Ronny Wallaeys, Ieper

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.