Home > Summum van romantisch tafelen: ‘Dinner on the Lake’ straks in Brugge

Summum van romantisch tafelen: ‘Dinner on the Lake’ straks in Brugge

Geschreven op 11 maart 2021 om 15:40 door Mario De Wilde

Voel jij het ook? De drang om terug op restaurant te gaan en verloren tijd in te halen? Dinner On The Lake bereidt een heuse “comeback” voor met één doel voor ogen: mensen samenbrengen om rijkelijk te tafelen omgeven door natuurpracht. Het drijvend restaurant pakt voor haar zesde editie uit met drie drijvende ontspanningsoorden in Brugge, Willebroek én Averbode.

Voor een buitengewoon tafereel hoef je geen exotische reis te boeken, Dinner On The Lake neemt je voor een middag of avond mee op een culinaire reis. Het concept “The Floating Table” met een vleugje Ibiza, laat 22 fijnproevers plaatsnemen voor een onvergetelijk en verfijnd barbecuemenu. Er staan er maar liefst drie locaties op de agenda. Na afgelopen edities in zowel Oost-Vlaanderen, Antwerpen als Limburg, wijkt Dinner On The Lake voor het eerst uit naar West-Vlaanderen en wil het zo de Bruggelingen culinair verwennen. Met een tweede aanmeerlocatie in Averbode en een derde in Willebroek krijgt iedereen de kans om een tafeltje te bemachtigen.

Vakantie in eigen land

Een zomer hoort er eentje te zijn vol herinneringen met geliefden, vrienden, familie of collega’s. Vertrekkende vanuit die gedachte vormt Dinner On The Lake binnenkort het ideale toevluchtsoord voor een zalige vakantie in eigen land. Voor een total experience boek je een glamoureuze overnachting bij Glamping Colette op de Vijvers in Averbode. Reserveer tijdig om een van de 22 plekken op het vlot te bemachtigen.

See you soon

Vanaf mei ontvangt Dinner On The Lake haar gasten tot en met begin oktober. Hou de website en social media in de gaten voor de laatste updates. Wil je iemand dierbaar verrassen? Scoor met een Dinner On The Lake giftbox. In de box vind je een ravissante bordeaux of een alcoholvrije gin met een duoticket voor een avond op een van de drie locaties. Bestel hem hier.

Praktisch

Tickets boek je via dinneronthelake.com 

Averbode
30 april t.e.m. 3 oktober
Glamping overnachting te boeken via glampingcolette.be
Brugge
30 april t.e.m. 28 juni
Willebroek
30 juni t.e.m. 3 oktober

Prijzen
Lunch: € 99/pp I Diner: € 155/pp I Overnachting: € 195/tent voor 2

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.