Home > Studenten van RHIZO Kortrijk hebben niet meer nodig dan… een appel

Studenten van RHIZO Kortrijk hebben niet meer nodig dan… een appel

Geschreven op 10 februari 2023 om 07:57 door Mario De Wilde

Oud leerling, gepassioneerde mixologist en sommelier Hannes Desmedt daagde de leerlingen van jaar 7 van RHIZO Kortrijk uit: welk culinair potentieel haal je op een bord én in een glas uit… een appel? De leerlingen dachten een rustige maandagochtend op de schoolbanken aan te vangen maar kregen die ingeruild voor pressure cook uren achter de bar én in de keuken. Wat kan je allemaal doen met een appel? Het resultaat: een bommetje talent die de koppen en kitchen tools bij elkaar stak en de veelzijdigheid van een appel viert. En dat namen ze vrij letterlijk: Zero Waste bleek het motto en zelfs de schil werd een heerlijke crunchy crumble. Wij stonden erbij, en keken er – watertandend – naar.

Met het receptuur resultaat willen we u inspireren:

mocktail & dish inspo met de Europese Pink Lady appel.

1 reactie

Greg
Geschreven op 2023-02-10 08:56:45
Heel leuk om te zien hoe deze talentvolle studenten creatief en met veel smaak omgaan met het concept "zero-waste"

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.