Home > Straks openen negen nieuwe West-Vlaamse schoenenwinkels vanHaren

Straks openen negen nieuwe West-Vlaamse schoenenwinkels vanHaren

Geschreven op 12 februari 2021 om 12:48 door Mario De Wilde

Morgen, zaterdag 13 februari, opent vanHaren de deuren van 20 nieuwe winkels in Vlaanderen. Het gaat vooral om vestigingen in Limburg, het Antwerpse en West-Vlaanderen. De komende weken openen nog eens 18 filialen (w.o. zes in West-Vlaanderen) zodat eind maart het aantal vestigingen van vanHaren in België uitkomt op 54 winkels. Ze vallen op door hun zeer ruime oppervlakte en zeer groot aanbod. Daarbij zijn verschillende trendy sportmerken die een stuk onder gangbare marktprijzen worden aangeboden. De winkels gaan ook allemaal gebruik maken van een geavanceerde 3D-scan waarmee -op de eerste plaats- voor kinderen de perfecte schoenmaat kan worden bepaald. De groep gelooft sterk in de Belgische markt en creëert in volle Covid-crisis 250 extra jobs.

Met een uitzonderlijk aanbod -gemiddelde capaciteit van 11.000 paar schoenen per winkel-, een groot winkeloppervlak -de gemiddelde winkel is 800 m2- en verschillende belevingswerelden wil vanHaren in België een uniek winkelconcept introduceren. Op de nieuwe locaties is daaraan gedurende goed 16 weken gebouwd. Vanaf maart krijgt ook de SafeSize een prominente plek in de winkels. Dit is een technologisch hoogstaand meetsysteem dat de lengte, de breedte en de hoogte van de wreef van kindervoeten meet. Deze 3D-voetscan maakt het mogelijk om de perfecte match tussen voeten en schoenen te vinden.

vanHaren is ervan overtuigd dat het de Belgische schoenenliefhebber ook zal kunnen verleiden met zijn prijsniveau. Het bedrijf maakt namelijk deel uit van de Deichmann groep, Europa’s grootste schoenenretailer. Daardoor staan er niet alleen een flink pak exclusieve modellen in de rekken, de prijzen zijn een stuk lager door de grote inkoopvolumes die de groep realiseert. Naast het aanbod van schoenen voor dames, heren en kinderen vind je bij vanHaren naast schoenen ook kleding van bekende sportmerken als adidas, Nike, FILA en Puma.

Voor de opening van de nieuwe winkels neemt vanHaren alle mogelijke coronamaatregelen in acht zodat het in de nieuwe winkels veilig vertoeven is voor bezoekers en personen

Negen in West-Vlaanderen.

-op 20 februari opent Waregem (Gentseweg 746)

-op 27 februari opent Roeselare (Westlaan 189)

-op 6 maart opent Brugge Sint-Andries (Legeweg 152)

-op 6 maart opent Brugge Sint-Kruis (Maalsesteenweg 251)

-op 6 maart opent Knokke-Heist (Vlamingstraat 79)

-op 6 maart opent Oostende (Torhoutsesteenweg 667)

-op 13 maart opent Ieper (Rijselsepoort 21)

-op 13 maart opent Torhout (Noorderlaan 13)

-medio oktober opent Wevelgem

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.