Home > Stardekk Brugge steunt CKG Sint-Clara na sportieve challenge

Stardekk Brugge steunt CKG Sint-Clara na sportieve challenge

Geschreven op 15 januari 2021 om 18:11 door Mario De Wilde

De medewerkers van het Brugse technologiebedrijf Stardekk starten het nieuwe jaar op sportief vlak met een flinke voorsprong. Tijdens de donkere december maand werden alle 55 medewerkers namelijk uitgedaagd om deel te nemen aan de #StardekkOnTheMove Challenge, een sportieve wedstrijd tussen de verschillende teams binnen het bedrijf. Ook bij Stardekk werd begin maart 2020 overgeschakeld naar verplicht thuiswerk. Daardoor zijn de medewerkers niet alleen een deel van hun normale dagelijkse beweging kwijt, ook de sociale interactie en verbondenheid lijdt hier onder. Om hier wat verandering in te brengen heeft Stardekk een interne teamcompetitie gelanceerd. Het winnende team kreeg een blanco cheque van €500 om te besteden aan een goed doel naar eigen keuze. De regels waren eenvoudig: zoveel mogelijk punten verdienen met je team. Met elke vorm van beweging konden punten verzameld worden, of het nu ging om wandelen, joggen, zwemmen of fietsen. Met behulp van de Strava App werden alle prestaties bijgehouden én werd meteen ook de community vibe aangesterkt. Aan enthousiasme en creativiteit ontbrak het in geen geval. Van wandelmeetings onder collega’s, het (her)ontdekken van “Brugge die Scone” via het Wintergloed parcours tot lange strandwandelingen en bijzondere Strava-art routes, elk team zette zijn beste beentje voor en ook minder sportieve collega’s vonden hierin een leuke uitdaging.

€500 naar CKG Sint-Clara Het winnende team – de Customer Care afdeling – overhandigde een cheque t.w.v. €500 aan CKG Sint-Clara, een Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning. Deze Brugse organisatie bezorgt deskundige hulp op maat aan gezinnen waarbij het opvoedingsgebeuren dreigt vast te lopen. “Onze medewerker Tine Vuylsteker verdient hier een bijzondere vermelding. Tijdens de challenge deed ze als het ware aan topsport. In 1 maand ging ze maar liefst 67 km joggen, 73 km wandelen, 78 km fietsen, 8 km zwemmen en deed ze 16 uur aan andere workouts en yoga. We kozen er dan ook graag voor om haar voorgestelde goede doel te steunen.”, aldus Vincent Goemaere, CEO van Stardekk.Met deze actie haalt het bedrijf het #StardekkDNA naar boven bij alle werknemers. “We houden de positieve teamgeest onder de collega’s levend in geïsoleerde tijden van thuiswerk en online calls. Leuk ook dat er al verschillende collega’s de suggestie gedaan hebben om alvast een lente- of zomereditie in te plannen. Hopelijk mogen we dan terug samen sporten”, besluit Matthias Vandamme, HR-manager bij Stardekk.
Over Stardekk Stardekk is een Belgisch bedrijf en biedt een complementaire set van bekroonde SaaS-oplossingen voor de hospitality sector. Meer dan 3.500 hotelaccommodaties in 50 landen vertrouwen op het softwarepakket van Stardekk om hun reservaties te beheren. Stardekk is de IT-partner bij uitstek voor grote spelers in de industrie, zoals Booking.com, Expedia, Google en AirBnB. Voor meer informatie, raadpleeg

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.