Home > Stadspersoneel van Veurne geniet van nieuwjaarsreceptie

Stadspersoneel van Veurne geniet van nieuwjaarsreceptie

Geschreven op 15 januari 2020 om 09:15 door Mario De Wilde

Afgelopen weekeinde was er de traditionele nieuwjaarsreceptie voor het stadspersoneel van Veurne. De medewerkers van alle diensten kwam samen om de gepensioneerden en de jubilarissen te vieren én om te genieten van een optreden van de stadsband. Het is een vaste afspraak voor de werknemers van Veurne: de nieuwjaarsreceptie begin januari. Tijdens de receptie is er vooruitgeblikt op de uitdagingen van 2020. Bovendien werden de jubilarissen en gepensioneerden in de bloemetjes gezet. Het college van burgemeester en schepenen gaf ze een geschenkenmand als bedanking voor de jarenlange inzet.

Jubilarissen 25 jaar: Sabine Boeve, Rita Clauw, Dorine Cottry, Sonja Fierens, Carmen Grison, Sibylle Maesen, Marleen Vannieuwenhuyze, Heidi Vermeulen en Kris Degraeve.

Gepensioneerden: Carine Deckers, Anneke Van Weehaeghe, Rina Vandecaveye, Rik Goens, Christiane Maesen, Myriam Depoorter, Stefaan Barzeele en Dirk Vanhooren. Leuk detail was dat stadsband The Finest zijn eerste optreden gaf. Zeven medewerkers van het stadsbestuur hebben zich verzameld in een coverband die nummers brengt van de jaren ’60 tot nu. Tom Van Rompaey, Björn Pollentier, Michel Staudinger, Peter Debeir, Siebren Sevenois, Stephanie Pauwels en Adriaan Vanelslander maken met z’n allen deel uit van deze muziekgroep. Peter Roose, burgemeester: “Het optreden van de coverband, met uitsluitend personeelsleden, werd erg gesmaakt door de aanwezigen. Dit is een vrij uniek concept in Vlaanderen die de positieve werksfeer binnen het lokaal bestuur benadrukt.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.