Home > Stadsbestuur van Waregem ging over tot de prijsuitreiking Week van de Korte Keten

Stadsbestuur van Waregem ging over tot de prijsuitreiking Week van de Korte Keten

Geschreven op 8 juni 2022 om 16:59 door Mario De Wilde

Gisteren dinsdag 7 juni werden alle winnaars van de Week van de Korte Keten ontvangen in het stadhuis van Waregem. Zij wonnen een horecabon van 50 euro die ze kunnen spenderen in een van de negen Waregemse horecazaken die deelnamen aan de Week van de Korte Keten.

Van 14 tot 22 mei organiseerde het stadsbestuur de actie ‘Van hoeve tot bord’, in het kader van de Week van de Korte Keten. Bij zestien korteketenproducenten in Waregem maakte de consument via een lotje van de tombola kans op een van de tien horecabonnen. In totaal werden er bijna 5000 lotjes uitgedeeld, waarvan er 2067 weer werden ingediend en dus kans maakten op een prijs. Uit deze inzendingen werden tot slot tien winnaars geloot.

Marc Vanmoerkerke, Bram De Vos, Jan De Coninck, Jan Van Doorne en Bea François uit Waregem, Vicky Veys en Joke Timmerman uit Deerlijk, Anthony Sandra uit Harelbeke, Carl Delbeke uit Otegem en Eddy Truyaert uit Pittem waren de gelukkige winnaars. Zij kunnen hun bon gebruiken bij een van de negen Waregemse horecazaken die mee hun schouders zetten onder de Week van de Korte Keten. Zij serveerden tijdens die week namelijk korteketenmenu’s of -gerechtjes met ingrediënten van lokale producenten. Het stadsbestuur wil alle deelnemers bedanken en wenst de winnaars veel plezier met hun prijs!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.