Home > Stad Ieper koopt mobiel podium aan voor kleinere evenementen

Stad Ieper koopt mobiel podium aan voor kleinere evenementen

Geschreven op 24 juni 2020 om 17:47 door Mario De Wilde

De stad Ieper heeft een nieuw kleiner mobiel podium aangekocht. Het betreft een podiumwagen MOBILSTAGE 625/430 F die kan uitgeleend worden aan verenigingen, kermisverenigingen …. Zo breidt de stad het aanbod uit en faciliteert het meerdere en kleinere evenementen op hetzelfde moment. De nieuwe mobiele podium- en tribunewagen is dieper dan de huidige en de zijkant van deze podiumwagen gaat hydraulisch open en vormt een luifel. Alle bewegende delen zullen hydraulisch zijn en de podiumwagen zal snel kunnen worden opgesteld. De wagen heeft een bruikbare oppervlakte van circa 70 vierkante meter. In een half uur is het podium klaar. Eerder vandaag werd de proef op de som genomen: het podium kan op een half uurtje door amper twee mensen op- en afgebroken worden.

Goed nieuws voor de verenigingen, feest- en kermiscomités

Stad Ieper heeft al verschillende jaren een mobiele podiumwagen die erg veel wordt gebruikt bij verschillende activiteiten in Ieper. “Vaak is een dergelijk podium elk weekend in de zomer nodig voor verschillende activiteiten in Ieper en de deelgemeenten, en kunnen we niet altijd ingaan op de vraag van de verenigingen”, zegt schepen Goudeseune. “Daarom werd beslist om de podiumwagen aan te vullen met een nieuwe en meer geschikte variant.”

Op de foto vlnr: Schepen Ives Goudeseune, diensthoofd Technische dienst Stijn Fertin, Iduna Van Wesemael, Steven Jonckheere van TAT

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.