Home > ‘Staatshoofd Lectrr’ trakteert 15 winnaars in Knokke op rondleiding in Lectrrland

‘Staatshoofd Lectrr’ trakteert 15 winnaars in Knokke op rondleiding in Lectrrland

Geschreven op 20 augustus 2021 om 08:55 door Mario De Wilde

Afgelopen woensdag was een extra boeiende dag voor een 15-tal winnaars van de zomeractie ‘Toerist in eigen land’ in samenwerking met De Standaard en de winnaars van de Facebookwedstrijd van het Cartoonfestival Knokke-Heist. Zij wonnen namelijk een meet & greet met niemand minder dan cartoonist Lectrr, de special guest op deze 60ste editie van het Cartoonfestival.

Lectrrland
Als speciale cartoongast kreeg Lectrr dit jaar een eigen illuster stukje Lectrrland toegewezen in de tentoonstelling, waar humor regeert met de ijzeren vuist. Als echte burgers van Lectrrland ontvingen de winnaars een paspoort dat werd afgestempeld door de douaniers aan de start. Daarna genoten ze van een exclusieve rondleiding en een creatieve workshop met cartoonist en staatshoofd Lectrr. Enkele gelukkigen kregen zelfs de originele tekeningen van Lectrr mee naar huis. Van een topdag gesproken!
Wil jij ook graag een bezoekje brengen aan de wondere wereld van Lectrr? Dat kan nog tot en met zondag 29 augustus in Cultuurcentrum Scharpoord. De toegang is volledig gratis. Alle info op www.cartoonfestival.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.