Home > Sportoase in Knokke-Heist pakt uit met nagelnieuwe healthclub van Technogym

Sportoase in Knokke-Heist pakt uit met nagelnieuwe healthclub van Technogym

Geschreven op 17 december 2021 om 09:48 door Mario De Wilde

“Het allerbeste en meest uitgebreide sport- en bewegingsaanbod van de regio, dat is wat je hier kan terugvinden”, klinkt het stellig bij Michaël Schouwaerts in de aanloop naar de plechtige opening van de vernieuwde healthclub in Sportoase Duinenwater. “Met de modernisering van al onze sportzalen, zetten we een belangrijke volgende stap in onze missie om mensen te kunnen laten werken aan hun gezondheid op de meest kwalitatieve en veilige manier. Met de combinatie van fitness, zwembad en wellness kunnen ze dat hier nu doen op een manier die uniek is in België.”
In Sportoase Duinenwater maken ze zich op voor een wel heel groot kerstcadeau. “Eentje die inderdaad niet meteen onder een kerstboom zal passen”, grapt Michaël Schouwaerts, algemeen directeur van Sportoase. “Maar de vernieuwde healthclub in Knokke-Heist is inderdaad wel een cadeau om U tegen te zeggen. Het is een geschenk voor iedereen die werk wil maken van zijn gezondheid in de best mogelijke omstandigheden en onder de beste begeleiding. De nagelnieuwe toestellen van Technogym zijn voorzien van de allerlaatste snufjes op de markt en zullen onze leden toelaten nog specifieker en efficiënter te trainen, en dat steevast onder begeleiding van onze professionele coaches.”

Technogym, de naam is gevallen. De Italiaanse fabrikant van fitness- en wellnesstoestellen staat al jaren bekend als de allerbeste in zijn vakgebied en is intussen ook al een decennium lang de vaste leverancier van Sportoase. “We vinden elkaar dan ook in dezelfde visie en doelstellingen. Allebei streven we topkwaliteit en gebruiksgemak na en dat in de meest professionele setting.” De samenwerking tussen Technogym en Sportoase is er dan ook één tussen een wereldmarktleider en een Belgische marktleider op het vlak van sportinfrastructuur. “Het beste van het beste komt hier echt samen. Klanten kunnen bij ons trainen op toestellen die ontwikkeld zijn op basis van de jarenlange ervaring van Technogym en op de feedback die zij verkregen van ’s werelds beste atleten, dankzij hun statuut van officieel leverancier voor onder meer de Olympische Spelen. De nieuwe Skillbike en Skillrun uit hun laatste productenreeks zijn hier twee uitstekende voorbeelden van, waarbij de indoor sportbeleving naar een hoger niveau is getild door feedback vanuit de praktijk. Beide toestellen zullen nu ook in Sportoase Duinenwater voor die extra meerwaarde gaan zorgen.”

Die extra meerwaarde voor de gezondheid van alle leden, wordt niet enkel gecreëerd in de vernieuwde fitnesszaal, maar ook in het zwembad. “Mensen die bij Sportoase Duinenwater een fitnessabonnement afsluiten, hebben ook toegang tot het zwembad. In die omkadering zijn we absoluut uniek in België: een plek waar je kan sporten op de beste toestellen, in de beste accommodaties en onder de beste begeleiding, zowel op het droge als in het water, en dat allemaal aan één basistarief, je vindt het nergens anders, behalve hier in Duinenwater.”

Gisteren werd het lintje voor de ingang plechtig doorgeknipt door burgemeester Piet De Groote en Schepen van Sport Jan Morbee. Vanaf nu kunnen de vaste leden alvast kennis komen maken met alle troeven van de fitness van de toekomst. Twee dagen later kan dan iedereen die wil, komen proeven van de vernieuwde healthclub. Tijdens het grote openingsweekend op 18 en 19 december zullen er tal van try-outs georganiseerd worden waar zowel leden als niet-leden kunnen kennismaken met de modernste trainingstechnieken en toestellen op de markt. “Tijdens onze openingsdagen zullen mensen bovendien ook aan een extra voordelig tarief kunnen intekenen bij onze club en voorzien we daarnaast tal van leuke extra’s en gifts. Zo krijgen onze leden naast de vernieuwde healthclub, toch ook nog een cadeau van ons dat wel onder de kerstboom zal passen.”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.