Home > Speuren met sportgroep Vaste Vuist Lauwe door een stukje ongekend Lauwe

Speuren met sportgroep Vaste Vuist Lauwe door een stukje ongekend Lauwe

Geschreven op 8 april 2020 om 09:29 door Mario De Wilde

Tijdens deze Coronatijden zorgt sportgroep Vaste Vuist Lauwe ervoor dat iedereen blijft sporten. Deze week lanceert de club een wandelspeurtocht van 5km door een stukje “ongekend” Lauwe in de natuurlijke omgeving van het Preshoekbos. Vanaf donderdag start de club ook met dagelijkse sportieve challenges voor iedereen die wil bewegen en de uitdaging wil aangaan. Corona blijft ons maar weerhouden om onze dagelijkse routine weer op te pikken. Voorzitter Defossez Dries: “De beweging is misschien afgenomen, schermtijden zijn dan opnieuw toegenomen, de verveling slaat misschien toe. Als Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw vinden we het enorm belangrijk dat in deze tijden beweging centraal blijft staan en daarmee zullen we jullie helpen”.

Om actief te blijven tijdens deze Coronatijden, organiseert Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw ten eerste een wandelspeurtocht, met enkele eenvoudige vragen, door een stukje “ongekend” Lauwe in de natuurlijke omgeving van het Preshoekbos. Ideaal om deze wandeling te doen met het gezin of alleen. De totale afstand van de wandeling bedraagt 5km.Geniet vooral van de rust, de mooie landschappen, de vele verborgen schatten die Lauwe rijk is, de wonderlijke natuurpracht, … waarvan je tijdens deze wandeling kan genieten. Dank aan Annie Seurynck, de verantwoordelijke voor de wandelclub van sportgroep Vaste Vuist Lauwe. Onder de correcte antwoorden worden 10 winnaars geloot. Zij winnen een fles Buzzebier (Vaste Vuist Bier) van 75cl. Deelnemen kan tot 17 mei 2020. Ingevulde deelnameformulieren kun je deponeren in de brievenbus van feestzaal “De Statie” , Vrijheidsboomplaats 2 Lauwe.

Ook deze week (vanaf donderdag 8 april) start sportgroep Vaste Vuist Lauwe met dagelijkse sportieve challenges. Dagelijks om 10 uur zullen er allerlei soorten sportieve uitdagingen op de Facebookpagina van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe verschijnen. De challenges worden allen in goede banen geleid door ex-topsporter gymnastiek Cindy Vandenhole, aangesloten bij Vaste Vuist Lauwe. Cindy Vandenhole was Belgisch topgymnaste en ondertussen trainster. Ze was eerste reserve voor België op de Olympische Spelen te Rio in 2016. Cindy zal vanaf donderdag dagelijks leden en niet-leden aan het sporten krijgen via verschillende uitdagingen.

Foto1 : Wandelspeurtocht Preshoekbos
Foto 2: Olympisch gymnaste Cindy Vandenhole start met dagelijkse sportieve chall (Foto Els De Nil)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.